Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid God Mat og God Service”
Anmeldelse av Pancho's

Pancho's
Vurdert som nr. 7 av 44 Restauranter i Lillestrøm
Prisklasse: USD 9 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2021 via mobile enheter

Alltid God Mat og God Service fra hyggelig betjening på Pancho’s som holder til sentralt i Lillestrøm på Lillestrøm Torv

Dato for besøk: august 2021
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 117 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Er her hele tiden. Utrolig god mat og hyggelige ansatte. Veldig fin beliggenhet også, midt i sentrum. Beste Brownies i byen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Excursion00009497133
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

En dårlig restaurant opplevelse , har spist mye meksikanske på utlandet men dette var ikke bra , dårlig service . Kommer nok ikke tilbake hit .

Dato for besøk: juli 2021
Takk, anderssY2152FS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Utsøkt mat med fin sitteplass! Koselig og trivelig resturant midt i sentrum av Lillestrøm! God servise med hyggelig bemanning. Meget fornøyd!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, solveigelidathuneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Har spist her flere ganger, både alene og med familie. Maten har vært fantastisk, samt med servicen de tilbyr på restauranten. Anbefaler absolutt alle om å ta en tur ned, 100% verdt det. Servitørene er også kjempe hyggelige og hjelpsomme.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, midiaf2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pancho's, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Pancho's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.