“Date night”
Anmeldelse av Bruket Scandic Hotell

Bruket Scandic Hotell
Vurdert som nr. 37 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Tok en smaksreise gjennom Bruket med min kjære! Det angrer vi ikke på!
Gode viner, nydelig mat (norske råvarer), presentert på moderne steintøy og nydelig service!
Så til alle dere som har satt dere fast i Lillestrøm's "Little italy"
Kom dere på JOBB !! Dra på bruket!!

Christian

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, ChristianH1354
Jannicke_HL, Daglig leder på Bruket Scandic Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2020

Tusen takk for veldig hyggelig besøk og tilbakemelding Christian. Det betyr så underlig mye i disse utfordrende tider for oss i restaurantbransjen. Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning! Vennlig hilsen Oleg, Restaurantsjef.

Anmeldt 9. mars 2020

Vi hadde hatt en firmasamling for alle ansatte på ettermiddagen, og avsluttet med en tre-retters middag på Bruket. Veldig god mat, og god service. Kan anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, 552oleb

Hei,
Tusen takk for tilbakemelding!
Kjempe godt å høre dere hadde en fantastisk matopplevelse.
Vi blir så glade!
Takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake til oss.
Vennlig hilsen Oleg, Restaurantsjef.

Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Vi var her på ett vin-arrangement som het Italiensk aften. Vi var ganske fornøyd med maten som var laget til drikken som arrangementet dreide seg om, og tenker da at menyen ellers i restauranten med amme kokk nok vil være helt ok. Vi fikk en rett med tørr fisk, og en rett med veldig stor kjøttbit som de fleste lot ligge igjen på fatet, men ellers var smakene ganske så godt kombinert. Stemningen var god både innerst i lokalet og ute i baren som vi oppholdt oss etterpå. Vi fant lite spennende øl(gjerne surøl) og vin(gjerne baturvin) på kartet som våre ganer liker. Men stemningen var god og servicen god. Musikken litt opp og ned, ingen musikk bak i lokalet.

Takk, dorthesKS
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 4 som var ute og spiste. To av oss bestilte piggvar som var både smakløs og full av bein. Ingen servitører kom bort ila måltidet og spurte om vi var fornøyde eller ønsket mer å drikke. Når vi ønsket å betale gikk det lang tid før vi fikk kontakt med noen, og det tok enda lengre tid før de til slutt kom med regningen. Det var en full restaurant og det var tydelig at de var rimelig underbemannet. Dette var en av de dårligste matopplevelser jeg har hatt i Norge. Kommer ikke tilbake hit.

2  Takk, Torbjørn Å
Anmeldt 1. februar 2020

Et veldig godt måltid, hyggelig betjening og en rolig fin atmosfære.
Ikke noe støy i lokalet, fint for en samtale ved bordet

Takk, Gunhild E

Reisende som så på Bruket Scandic Hotell, så også på

Har du vært i Bruket Scandic Hotell? Del dine erfaringer!