“Skivebom fra a til å”
Anmeldelse av Bruket Scandic Hotell

Bruket Scandic Hotell
Vurdert som nr. 38 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Dette er en av de dårligste lunchopplevelsene jeg har opplevd. En lunchmeny fordrer en viss effektivitet slik at en faktisk får spist i lunchpausen på jobb. Først å skulle vente i 10-15 minutter med tre gjester tilstede i restauranten, for deretter å vente i 29 minutter på en currywurst er helt hårreisende!

Når så bratwursten er så totalt brent at den er helt tørr innvendig har jeg mistet helt tro på stedet for fremtiden. Og det å dekke den totalt med currysaus for å dekke over den ødelagte maten øker bare irritasjonen. De får to stjerner fordi løkringene var gode.

Stay away

Dato for besøk: mai 2023
Takk, danerikd

Anmeldt 15. februar 2022 via mobile enheter

Rask service gitt av et hyggelig personale.
Maten og drikke ble servert raskt.
Fin oppfølging underveis.
Restauranten har en autentisk og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, MrMariusM
Jannicke_HL, General Manager på Bruket Scandic Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2022

Hei Marius,

Tusen takk for din tilbakemelding på besøket ditt hos oss på Bruket Lillestrøm.
Vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse med oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 16. november 2021

Var her ifm med møter, hvor vi skulle spise lunsj og noen middager ved hotellet. Porsjonene er alt for små for voksne. Maten var også dårlig tilberedt. Kjøttet jeg fikk servert var så blodig at jeg er sikker på at kjøttstykket fremdeles hadde puls. Den ene dagen skulle vi ha lunsj kl 1300. Kl 1330 hadde jeg ikke fått mat ennå, så jeg gikk over veien til Rema og kjøpte meg mat der.
Litt synd at dette fine hotellet skal ha en restaurant som dette.

1  Takk, 280asgeirl
Jannicke_HL, Manager på Bruket Scandic Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2022

Hei Asgeir,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi beklager for at opplevelsen deres ikke var optimal, og at maten ikke møtte forventningene deres.
Ved fremtidig besøk så håper jeg dere får sagt ifra direkte, slik at dere får servert kjøttet til ønsket grad.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anleding.

Anmeldt 27. oktober 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted. Ble møtt av blid bartender. Nydelig mat og god lokal øl. Ble imidlertid ganske overrasket over manglende kunnskap om hvordan skjenke en Guinness. Den trenger jo både tid og omsorg i baren før den kan drikkes. Her ble vi ulykkelige tilskuere til en brutal skjenking og servering uten noe som helst kjærlighet for ølen. Kunden var heldigvis lykkelig uvitende over hva han gikk glipp av, så da gikk det bra.

Takk, Vibeke74

Hei Vibeke,

Tusen takk for din tilbakemelding på Bruket!
Vi setter pris på at du tar deg tid til å fortelle oss om din opplevelse.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss på Bruket!

Anmeldt 27. oktober 2021

Fikk servert hjort, men den var så overstekt at det var vanskelig å skjære igjennom. Dessverre gjaldt det for hele følget 14 stk.

1  Takk, Basterviola

Takk for din tilbakemelding på din opplevelse på Bruket.
Vi beklager for at maten ikke møtte deres forventninger, og setter pris på tilbakemeldingen.
Om det skulle være noe mer, ta gjerne kontakt med oss.

Reisende som så på Bruket Scandic Hotell, så også på

Har du vært i Bruket Scandic Hotell? Del dine erfaringer!