Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk atmosfære.”
Anmeldelse av La Luna Kaffebar

La Luna Kaffebar
Vurdert som nr. 1 av 2 Kaffe og te i Lillestrøm
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære i denne lille kafeen i Lillestrøm. Du blir godt tatt i mot, av et oppmerksomt personale. Kaffen er nydelig, og ikke minst gulrotkaken! Verd et besøk. I disse koronatider er det papp og plast som gjelder.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ElseB219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 50 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære, og kjempegod kaffe. Frokostmuffins anbefales, og iskakao til barna. Ligger sentralt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, p_erling_n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Kaffen er nydelig takket være spennende utvalg fra et lokalt kaffebrenneri. Bærekraft og lidenskap i høysetet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, arctic65n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2020 via mobile enheter

Dette er en bra kaffebar! Handler kaffe her regelmessig, alltid perfekt og alltid hyggelig. Kan ikke la være å stikke innom her når jeg er i Lillestrøm. Har også gode kaker (særlig scones’en) og is.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Anders W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2020 via mobile enheter

Beste kaffen på Romerike, i tillegg til gode scones , god iskrem og hyggelig betjening. Alltid en god opplevelse å stikke innom her:)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 916ceciliew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Luna Kaffebar, så også på

 

Har du vært i La Luna Kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din