Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig sted”
Anmeldelse av Feniqia (Lillestrøm)

Feniqia (Lillestrøm)
Vurdert som nr. 1 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 72
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020

God mat og hyggelige kelnere. Sitter litt trangt inne når fullt men ellers koselige atmosfære på restauranten. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Usha_JB74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 182 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2020

Etter flere gode anmeldelser inne på tripadvisor følte jeg at jeg også burde gi feniqia en sjansje. Førsteinntrykket av stedet var veldig bra, lun og koselig atmosfære med arabisk musikk i bakgrunnen. Veldig hyggelig servitør, vi bestilte noen mezze retter til forrett, kom raskt. Tabboule salat, hummus, falafel og pitabrød. Alt dette falt veldig godt i smak. Hovedretten kom raskt, spurte servitøren om hva tilbehøret var til kofte lam kebaben med halloumi, han nevnte potet. Ved maten fikk vi pommes fries. Noe som jeg følte skuffet, da man ikke tenker fries som noe vanlig man får servert med arabisk mat. Tenkte kanskje bulgur eller couscous hadde løftet retten hundre ganger mer. Må si det var litt skuffende, og dette trakk litt ned. Ellers bestilte vi Panacotta og ostekake til dessert, veldig gode!
Så, min anbefaling er om man skal spise på feniqua og få en libanesisk opplevelse, kjør på med mezze.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Heleriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat, hyggelig betjening. Koselig spisested.
Gode drinker. Øl fra Beirut som var nydelig. + poeng for Frydenlund på fat

Dato for besøk: august 2020
Takk, Terjeogeva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Absolutt verdt 14min togtur fra Oslo:D Feniqia er en ekte libanesisk restaurant med mat og gjestfrihet som bare libanesere kan! God mat for pengene, og et utvalg av libanesisk drikke. Både kjøtt og vegetar retter en må til Libanon for å måle seg etter.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Fredrik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Feniqia leverer god libanesisk mat kombinert med gode priser og service i en hyggelig atmosfære. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kejaber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Feniqia (Lillestrøm), så også på

 

Har du vært i Feniqia (Lillestrøm)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din