“Et godt valg.”
Anmeldelse av Feniqia (Lillestrøm)

Feniqia (Lillestrøm)
Vurdert som nr. 2 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Her har jeg vært flere ganger. Felles for de alle er at man forlater stedet lykkelig og mett. Siste gang delte vi en meze grill meny og det anbefales virkelig. Nydelig mat.

Takk, GryVeb

Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Maten var utsøkt og variert. Presentert på en nydelig måte og svært hyggelig betjening. Vinen var nydelig.
Restauranten anbefales på det sterkeste.

Takk, Guro G
Anmeldt 21. juni 2023 via mobile enheter

Vi var 6 stk og alle var fornøyde. Vi valgte 2 forskjellige retter til å dele (må være minimum 2). Veldig godt. Koselig sted, men litt støyete når det er fullt. Servicen ypperlig. Anbefales.

1  Takk, Hanne R
Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, flott atomsfære og veldig hyggelig betjening, Vi spiste grillet Metz med en nydelig libanesisk rødvin til. Fantastiske smaker av et nydelig sammensatt matfat . Kjøttet var grillet på kull og var saftig og smakfullt .
Avsluttet middagen med en smakfull dessert.

Takk, Frøydis S
Anmeldt 29. mai 2023

Et nydelig sted med fantastisk mat og hyggelige servitører. Det ble mer en opplevelse enn kun middag, en kveld vi kan leve lenge på

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Annette S

Reisende som så på Feniqia (Lillestrøm), så også på

Har du vært i Feniqia (Lillestrøm)? Del dine erfaringer!