“Helt greit”
Anmeldelse av Americana Grill & Bar

Americana Grill & Bar
Vurdert som nr. 4 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 6. oktober 2020

Spiste burger med blåmuggost og brie. Synes burgeren var tørr. Det var en helt grei burger, men ingen stor opplevelse.
Veldig morsom og hyggelig servitør, men det tok litt tid. Det var mange gjester og kun en servitør. Kunne vært litt mer spennende dessertmeny. Ingen av oss 5 lot oss friste av det som var på menyen.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Karianne B

Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Helt ok mat. Vi spiste pulled pork, hamburger, spareribs og beef caserole. For mye salt og lite smak. Kult lokale.

Stort pluss for service og iskald drikke.

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, 962ainal
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Helt nydelig. Fantastiske burgere. Kyllingspydene var amazing.

Bestilte take-away i dag gjennom foodora.
Utrolig bra service når jeg har spist i restauranten.

1  Takk, Alek789
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte takeaway. Jeg tok grillspyd med grillede grønnsaker og fries. Grillspydet var veldig godt og nok mat, dog var det nesten ikke fries eller grillede grønnsaker med. Skuffende.

2  Takk, marteamundsenp
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Moderne lokaler, hyggelig bevertning, pen presentasjon og gode smaker. Rimelige priser.

Alt i alt fornøyd, men kanskje dårlig plassering? Ikke kjent i byen, men vanskelig å finne parkering, og det var lite gående i området. Heller ingen andre gjester i restauranten når vi var der en formiddag.

2  Takk, Niko309

Reisende som så på Americana Grill & Bar, så også på

Har du vært i Americana Grill & Bar? Del dine erfaringer!