“Helt sjef”
Anmeldelse av Americana Grill & Bar

Americana Grill & Bar
Vurdert som nr. 4 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk er ordet. Både når det gjelder maten og servicen. Vi gikk for å dele noen småretter/forretter. Buffalo vings, nachos, løkringer og silders med pulled pork. Himmelsk måltid. Hit skal vi flere ganger.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Anne_K_1964
FoodieFoo86, Daglig leder på Americana Grill & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2022

Dere er hjertelig velkommen tilbake.
mvh Ameriana gril og bar

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Bestilte forskjellige retter, og siden jeg er far i huset, smakte jeg naturligvis på alle. Sll maten var av MEGET høy kvalitet, smakte fantastisk og ble levert raskt med utmerket positiv service. Dette var skikkelig bra!

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, 933h_vardh
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Stakk spontant innom på en Tirsdag. Bestilte burger og vil vel si at der er byens beste. Vært her mange ganger, de leverer også på resten av menyen. Og ikke mist veldig hyggelig med eier som trår til og serverer og yter topp service.

2  Takk, Etagris
Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Beste biffen vi har spist i Lillestrøm! 🤩 Veldig hyggelig personale, god service og definitivt valuta for pengene! Anbefales!!

3  Takk, Trine S
Anmeldt 4. juni 2022

Vi var på Americana i går 3 juni -22. vi ble hyggelig mottatt en serviceinnstilt servitør, Maten var helt nydelig ,atmosfæren var veldig bra 😃 Vi skal helt sikkert tilbake

2  Takk, 822geirm

Reisende som så på Americana Grill & Bar, så også på

Har du vært i Americana Grill & Bar? Del dine erfaringer!