“Nydelig service/mat”
Anmeldelse av Americana Grill & Bar

Americana Grill & Bar
Vurdert som nr. 4 av 74 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 26. mai 2023

Ekstremt god mat. Veldig hyggelige de som jobber der. Anbefaler sterkt!
Aldri smakt bedre løkringer i hele mitt liv.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Camilla L

Anmeldt 16. mars 2023 via mobile enheter

Veldig koselig sted å samle venner og spise drikke sammen. Ikke minst er maten over all forventning.her blir man alltid møt med smil ikke noe å si på besetningen.. anbefales på det sterkeste 10 av 10

Dato for besøk: mars 2023
2  Takk, adnansX656WV
Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

Her hadde jeg høye forventninger etter hørt og lest gode tilbakemeldinger.
Ble ikke skuffet her👍😁
Startet med en sharing plate, helt fantastisk 👍😁
Hoved rett spiste jeg burger American madness, burger gjort av Indrefilet toppet med pulledpork syltet løk, sprøstekt baconog cheddar, Har ikke spist noe bedre enn denne, perfekte strips og løkring.
Kona spiste Indrefilet med stekte poteter og grønsaker. Perfekt stekt biff👍😁
Betjeningen må en ikke glemmes👍
De var veldig hyggelig og passet på deg, gav oss litt forskjellige smaksprøver på andre sauser mm.
Prisen nivå var hyggelig, god kvalitets mat til en rimelig pris.
Rekommanderer besøk her om du er i Lillestrøm på det varmeste, vi skall tilbake hit om ikke lenge. Gleder meg allerede😁👍

Dato for besøk: januar 2023
1  Takk, twalloee1968
Anmeldt 29. november 2022 via mobile enheter

Feiret bursdagen min der, jeg er opprinnelig ingen stor burgerfan, men denne falt i smak uten tvil! Samboeren min har prøvd de fleste burgerne i Lillestrøm/Lørenskog og pratet allerede på å dra tilbake senere. Bestilte signatur-burgeren og fikk en liten side-salat etter forespørsel, super service og hyggelig atmosfære!

Dato for besøk: november 2022
1  Takk, minaaen
Anmeldt 25. november 2022 via mobile enheter

Har vi vært veldig uheldig her? Muligens fordi vi kom fortidlig? Maten var middelmådig (spise burger og ribs), og når fries en kom med ostesaus som man får på McDonald's. Ja, da føler man seg rett og slett snytt, når man ser regningen.

Det eneste som var veldig bra, var servicen/servitørene. De var fantastiske! Men det hjelper så lite, når jeg drar ut for å SPISE.

Dra heller 5 av 5 ganger på Tims for å spise burger. Og jeg 5++ burgere på Tims for det jeg betalte her.

Dato for besøk: september 2022
2  Takk, arctic65n

Reisende som så på Americana Grill & Bar, så også på

Har du vært i Americana Grill & Bar? Del dine erfaringer!