“God mat og greie priser”

Casa Mia Ristorante Cucina Italiana
Vurdert som nr. 3 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Italiensk restaurant med tradisjonelle og internasjonale retter. Vi serverer pizza, pasta, salat, kjøtt, fisk og dessert. Vi har åpent for lunsj og middag. Hjertelig velkommen til oss!
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære inne og ute, hyggelig og rask betjening, god mat og gode desert. Bra beliggenhet og greie priser.

1  Takk, 86jonasberg

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Spist her mange ganger og prøvd en del forskjellig. All mat jeg har spist har vært nydelig. Kan anbefale retten Tre Sapori. Ellers er lasagne med take away nydelig, om du ønsker å spise hjemme i disse koronatider.

1  Takk, thomasgT2364EF
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra og rask service her. Maten var kjempegod og de var veldig raske til å servere både mat og drikke.

Takk, kjbjorne
Anmeldt 1. august 2020

Vi var to på en fredags kveld. Valgte typisk pasta begge to. Greie posjoner, og tilstedeværende sørvis.

Takk, secretary2018
Anmeldt 1. august 2020

Besøkte Casa Mia en søndag i juli. Bestilte bruschetta. Sanseløs dårlig. Tror den ble lagt à la minute. Rukkola i stedet for basilikum. Så eller smakte ingen basilikum. Ingen olje. Hard ubehagelig smak. Hadde betalt ekstra for Bøffel mozarella og fikk en liten bit. Spiste scampi med hummersaus. Hummersausen var vannet ut, så den smakte ingen ting. Dette er ikke vanlig på Casa Mia. Skikkelig nedtur. Skjerp dere. Jeg kommer nok tilbake, men det tar en stund.

Takk, 213unnim

Reisende som så på Casa Mia Ristorante Cucina Italiana, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Casa Mia Ristorante Cucina Italiana? Del dine erfaringer!