Helt fantastisk mat og fantastisk service! Skuffer aldri og gjorde vår store dag så bra den kunne bli
38–42 av 733 anmeldelser
Hyggelig restaurant i begynnelsen av Gågata av Lillestrøm. God Italiensk mat og hyggelig service. Vi var heldige å få bord på uteserveringen, de har ikke mange bord ute. Kan lønne seg å bestille bord om man er flere enn 2 personer. Restauranten opprettholder smittevern med renhold melllm gjestene og Antibac stående rundt i lokalene. God Italiensk mat og hyggelig service. Kan absolutt anbefales.
Koselig atmosfære inne og ute, hyggelig og rask betjening, god mat og gode desert. Bra beliggenhet og greie priser.
Spist her mange ganger og prøvd en del forskjellig. All mat jeg har spist har vært nydelig. Kan anbefale retten Tre Sapori. Ellers er lasagne med take away nydelig, om du ønsker å spise hjemme i disse koronatider.
Veldig bra og rask service her. Maten var kjempegod og de var veldig raske til å servere både mat og drikke.