Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste restauranten i meget”

Casa Mia | Ristorante | Cucina Italiana
Vurdert som nr. 2 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 33
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Den beste restauranten i meget stor omkrets. Bedre enn alt Lillestrøm har å by på av restauranter! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Stig J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (700)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 700 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020

jeg syns maten var god og smakte himmelsk jeg kommer nok igjen ganske snart gleder meg til det kansje jeg prøver andre retter

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, SusanneT535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og fantastisk service! Skuffer aldri og gjorde vår store dag så bra den kunne bli

Dato for besøk: august 2020
Takk, Glenn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig restaurant i begynnelsen av Gågata av Lillestrøm. God Italiensk mat og hyggelig service. Vi var heldige å få bord på uteserveringen, de har ikke mange bord ute. Kan lønne seg å bestille bord om man er flere enn 2 personer. Restauranten opprettholder smittevern med renhold melllm gjestene og Antibac stående rundt i lokalene. God Italiensk mat og hyggelig service. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Guccilpa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære inne og ute, hyggelig og rask betjening, god mat og gode desert. Bra beliggenhet og greie priser.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Casa Mia | Ristorante | Cucina Italiana, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Casa Mia | Ristorante | Cucina Italiana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din