“Italiensk nydelig mat”

Casa Mia Ristorante Cucina Italiana
Vurdert som nr. 3 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Italiensk restaurant med tradisjonelle og internasjonale retter. Vi serverer pizza, pasta, salat, kjøtt, fisk og dessert. Vi har åpent for lunsj og middag. Hjertelig velkommen til oss!
Anmeldt 1. november 2023

Trivelig sted og svært god mat. Fremfor alt ; perfekt service av "vår " kelner.

Forrett delte vi( var 3 stk) på en Antipasto misto. Ingen feil på den, men når vi er 3 burde vi fått 3 stk ristede halve brødskiver synes jeg.

Hovedrett: Tournedos som var perfekt stekt for 2 av oss med hhv. medium og rare og godt tilbehør. Potetgratengen satt slik den burde og var ideell størrelse for den enkelte av oss. Et glass rødvin Amarone til 16o synes jeg ble hyggelig priset.
Sistemann hadde Lupo di mare og var svært fornøyd med fisken.

Dessert for undertegnede ble en sjokoadefondant; perfekt flytende innhold.

Takk for oss - vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Takk, guideOslo

Anmeldt 8. august 2023

Meget god pizza og en blid og serviceinnstilte servitører. Kan anbefales på det sterkeste. Alle ble meget fornøyd med maten.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, Curiosity41940321379
Anmeldt 11. juli 2023

Sur og gretten personale, blir sint når man spør dem om spørsmål, ikke kom hit!
Snakker bak kundene på et fremmed språk, en i vennegjengen forstod hva som ble sagt, og det var lite hyggelig!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Anette P
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Var der med min datter og spiste pizza og Carbonara. Meget observant og hyggelig betjening hvor vi følte oss sett og hørt. Trekker litt for bløt pizza i midten, ellers alt topp :)

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Terje B
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Må pizzaen være søkkeblaut i midten? Ikke noe i veien med smaken i ytterkant, men den er så våt i midten at smaken blir borte og osten renner av……tilhenger av å spise pizza uten kniv og gaffel. God service er det her. Prisen på kr 205,- for pizza er greit.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Anne_K_1964

Reisende som så på Casa Mia Ristorante Cucina Italiana, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Casa Mia Ristorante Cucina Italiana? Del dine erfaringer!