Sogliola al burro - helstekt smørflyndre med kaperssmør og grillet sitron og Cozze ai pomodorini -
dampet blåskjell i hvitvin, chili, hvitløk, cherrytomater, sitron. serveres med focaccia. Henholdsvis kroner 299,- og 199,-. Det hørtes deilig ut, tenkte vi og bestilte - og ble ærlig talt ganske skuffet.
Den hyggelige kelneren advarte ved bestilling at det er en del bein i flyndren siden det er ett stykke pannestekt fisk. Og bein var det, mye bein, men ikke verre enn at det gikk fint å skrape ut selve fiskestykket. Og det var egentlig alt som var på tallerkenen. En ganske enkel liten salat ble servert ved siden av, så totalt sett må det være lov å si at det rett og slett er lite mat for ganske mye penger. Du blir i alle fall ikke mett av denne retten. Men smakte bra gjorde den.
Når det gjelder blåskjellene må jeg innrømme at jeg satt med følelsen av å være litt lurt. Mest av alt smakte det litt som om du rører inn et par skjer av hermetiserte knuste tomater i blåskjellene. Tam smak uten noe sting av verken hvitløk, chili eller sitron. Og igjen - ganske lite mat. 15-20 blåskjell med minimalt "suppe" til blir rett og slett litt lite for en voksen person.
Med en av de beste lokasjonene i Lillestrøm midt i gågata, fortjener gjestene bedre enn dette. Godt mulig at de leverer på både pizza og pasta, men for min del finner jeg andre restauranter som har både bedre og mer mat for pengene enn dette i Lillestrøm. Hyggelig betjening redder 3'eren. Maten holder knapt til 2.