“Vellykket arrangement, god mat”
Anmeldelse av Lillestrøm Lobby

Lillestrøm Lobby
Vurdert som nr. 7 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Beskrivelse: Lillestrøm Lobby åpnet dørene 2. november i 2022 og skal være en møteplass i byen hvor det er godt å være. Her skal det være åpent for alle – en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat. Med Lobby ønsker vi å bidra til å skape liv i Lillestrøm ved å betrakte stedet som et offentlig rom som inviterer til bruk på mange ulike måter. Lobby skal være et foretrukket sted for samvær, opplevelser, mat og drikke – et kult sted å møtes. Noe man ikke ønsker å gå glipp av. Et sted å bli glad i – et sted å komme tilbake til. Et sted med stor takhøyde og en uformell, livlig stemning. Her skal man kunne møte venner, treffe nye bekjentskaper eller finne en rolig krok for seg selv. Et inspirerende sted å møtes over et smakfullt måltid etter et besøk på et arrangement, eller som en egen destinasjon i seg selv.
Anmeldt 4. november 2023

Arrangerte lunsj for 23 personer med mingling før vi gikk til bords. Fikk veldig god oppfølging fra første stund. Selve arrangementet gikk helt som smurt. Og vi fikk god mat.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Ellen Beate D

Anmeldt 23. oktober 2023

Vårt andre besøk… god mat som vanlig, men savner at kokkene smaker på maten før servering..mye lik smak på rettene og servert lunkent ! I forhold til prisene en skuffende opplevelse…

Takk, Tom H
Anmeldt 20. oktober 2023

Meget god mat, kan anbefale både risottoen og piggvaren på det varmeste! Fikk også gode anbefalinger på vin av kompetente og serviceinnstilte ansatte.

Takk, Per Anders I
Sjirvani Albakov, General Manager på Lillestrøm Lobby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2023

Hei #perandersi2023,

Takk for en hyggelig vurdering, dette setter vi stor pris på 😁

Gøy å lese at mat og vin falt i smak for deres selskap😊

Anmeldt 15. oktober 2023

Vi ble meget godt tatt imot på Lobby. Menyen på viltaftenen var innholdsrik og smaksrik. Nydelige smaker og hyggelig personale.

Takk, Hans Arild G

Hei #hansarldg2023,

Tusen takk for hyggelig vurdering, dette setter vi pris på 😊

Utrolig hyggelig å høre at de var fornøyde med mat, vin og ikke minst service.

Anmeldt 9. oktober 2023 via mobile enheter

Vi var venner som spiste en hel nydelig vilt meny👌 Tilpasninger av maten ble gjort uten at det gikk uten over smaksopplevelsen. En nydelig sammensatt vinmeny gjorde at måltidet ble helt ypperlig 👌

Takk, KMN68

Hei #KMN68,

Tusen takk for en hyggelig vurdering 😊

Det utrolig gøy å høre at maten og vin falt i smak😁

Reisende som så på Lillestrøm Lobby, så også på

Har du vært i Lillestrøm Lobby? Del dine erfaringer!