“Koselig restaurant ”
Anmeldelse av Lillestrøm Lobby

Lillestrøm Lobby
Vurdert som nr. 7 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Beskrivelse: Lillestrøm Lobby åpnet dørene 2. november i 2022 og skal være en møteplass i byen hvor det er godt å være. Her skal det være åpent for alle – en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat. Med Lobby ønsker vi å bidra til å skape liv i Lillestrøm ved å betrakte stedet som et offentlig rom som inviterer til bruk på mange ulike måter. Lobby skal være et foretrukket sted for samvær, opplevelser, mat og drikke – et kult sted å møtes. Noe man ikke ønsker å gå glipp av. Et sted å bli glad i – et sted å komme tilbake til. Et sted med stor takhøyde og en uformell, livlig stemning. Her skal man kunne møte venner, treffe nye bekjentskaper eller finne en rolig krok for seg selv. Et inspirerende sted å møtes over et smakfullt måltid etter et besøk på et arrangement, eller som en egen destinasjon i seg selv.
Anmeldt 17. desember 2023

Lun og fin restaurant, med litt New York preg. Mulig for gode samtaler, da det var stort og åpent.
God mat og drikke, og hyggelig personale. Kommer absolutt tilbake

Takk, Ingrid F

Anmeldt 16. desember 2023

God mat, god stemning, god beliggenhet. Lokalet er stort, men delt inn i flere deler. Servitørene virket å ha god kontroll på gjestene og det var lite venting. Alt i alt meget bra opplevelse.

Takk, mkped81
Anmeldt 16. desember 2023

Vil bare takke for en fantastisk kveld med kollegaer. En matopplevelse med 5 retter og en herlig vinpakke som var helt innertier. Vi var 6 personer som koste oss og alle var klar for gjentakelse. Lobby leverte!

Takk, Morten A
Anmeldt 15. desember 2023

Utrolig god mat, god service og atmosfære. Anbefales virkelig å ta en tur til Lillestrøm Lobby. Vi storkoste oss.

Takk, Bjørg Aino E
Anmeldt 4. desember 2023

Vi hadde et uformelt julebord (årlig arrangement med vennegjengen). Det var veldig rause posjoner og veldig trivelig betjening. Vi fikk godt med oppmerksomhet fra vår servitør og hadde en meget god kveld.

Smaksopplevelsen var veldig god, det eneste som trekker ned var at ribba hadde dårlig med sprø svor. Utover det var opplevelsen meget god.

Dato for besøk: november 2023
Takk, perk549

Reisende som så på Lillestrøm Lobby, så også på

Har du vært i Lillestrøm Lobby? Del dine erfaringer!