“Meget fornøyd”
Anmeldelse av Lillestrøm Lobby

Lillestrøm Lobby
Vurdert som nr. 8 av 74 Restauranter i Lillestrøm
Beskrivelse: Lillestrøm Lobby åpnet dørene 2. november i 2022 og skal være en møteplass i byen hvor det er godt å være. Her skal det være åpent for alle – en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat. Med Lobby ønsker vi å bidra til å skape liv i Lillestrøm ved å betrakte stedet som et offentlig rom som inviterer til bruk på mange ulike måter. Lobby skal være et foretrukket sted for samvær, opplevelser, mat og drikke – et kult sted å møtes. Noe man ikke ønsker å gå glipp av. Et sted å bli glad i – et sted å komme tilbake til. Et sted med stor takhøyde og en uformell, livlig stemning. Her skal man kunne møte venner, treffe nye bekjentskaper eller finne en rolig krok for seg selv. Et inspirerende sted å møtes over et smakfullt måltid etter et besøk på et arrangement, eller som en egen destinasjon i seg selv.
Anmeldt 2. juni 2024

God mat og bra service!

Liten meny, som stort sett alltid dr lovende.
Gode råvarer, og med en servitør som hadde god kunnskap om maten som ble servert. Vi kommer definitivt tilbake 😊

Takk, 618thereseg

Anmeldt 31. mai 2024

Hyggelig atmosfære for forretningslunch. God mat. Rask og hyggelig betjening. Mye folk pga Eliade messe men dette taklet betjeningen flott

Takk, Yngve_og_Merete
Anmeldt 25. mai 2024

Hyggelig atmosfære til tross for store omgivelser. God service og engasjerte drivere med en visjon om internasjonal klasse. Det liker jeg. Var med og teste ny meny, og den ble levert med mye smak og gode råvarer. En 4-retter med gode porsjoner og fine smakskombinasjoner. Vil trekke frem en god asparges forrett med løyrom og en pannestekt Kveite som stod til en 6er. Testet også Kalv, men den kunne være mindre stekt, og gjerne hatt andre variasjoner av grønnsaker og/eller noen pannestekte poteter. Men alt i alt en hyggelig middag, så her kommer jeg tilbake.

• Atmosfære
Takk, thomasasagen
Anmeldt 23. mai 2024

Fint lokale med tanke på at det ligger i et messeområde. Servitørene var flinke og oppsøkte bordet for å sjekke at vi hadde det vi trengt av drikke. De var også gode på å anbefale drikke til maten. Vi spiste en 4-retters middag og var imponert av forretten (asparges) og mellomretten (kveite). Etter mellomretten fikk vi kalv, som vi følte var litt lite krydret og "kjedelig" - sammenlignet med de øvrige rettene. Desserten var marinerte jordbær med pepperiskrem, der vi hadde litt delte meninger om hvor godt iskremen passet til jordbærene, men alt i alt veldig fornøyde. Anbefales.

• Atmosfære
Takk, Aniskringle
Anmeldt 12. mai 2024 via mobile enheter

God og blid service i flotte lokaler!
Forrett:signaturretten krabberull var helt nydelig.
Entrecôten skuffet: ikke renskåret, kjedelig tilbehør, manglet saus som kunne løftet kjøttet.
Kveiten var fint tilberedt med godt tilbehør, om enn noe kjedelig på smak.
Ostefatet var ok.

Takk, tulline

Reisende som så på Lillestrøm Lobby, så også på

Har du vært i Lillestrøm Lobby? Del dine erfaringer!