Knut Terje Tuv
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Sidsel N, ManagerThon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. nov. 2018
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og topp score. Det setter vi stor pris på og håper du kommer snart tilbake.
0.2 km fra Thon Hotel Arena
    12.3 km fra Thon Hotel Arena
    13.1 km fra Thon Hotel Arena
    Se flere hoteller i Lillestrøm
    Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Var på kurs på hotellet i 2dager, veldig hygelig og service innstilt personell som fikk frem en hjemmekoslig atmosfære. Nært lillestrøm stasjon(ca 3-5 min å gå), der det går flytog til gardemoen og nsb tog til gardemoen,oslo s og andre destinasjoner.

Takk, eilin_cecilia
    Sidsel N, Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Tusen takk for 5 flotte stjerner og hyggelig tilbakemelding, Eilin. Vi setter stor pris på det og håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Kan bare anbefale Thon Arena Hotell! Topp mottakelse ved ankomst ifm et besøk på Spille-Expo (Norges Varemesse). God og rask sjekk-inn takket være en hyggelig og service-minded front desk medarbeider (Ali) - må bare skryte av ham 👍
    Rommet var også i toppklassen.
    Spiste frokost på hotellet både på lørdag og på søndag, og det var en slik frokost en skulle ønske flere hoteller hadde. Stort utvalg av både varm og kald mat, med et super tilbud av både speilegg, omelett, suppe, sveler og mye mer. Det var også et godt utvalg av glutenfri mat.
    Frokostsalen var stor, men det var likevel kort vei til buffeten. Servicepersonalet hadde god oversikt mtp rydding av bordene, og gikk forbi alle bordene med jevne mellomrom for å tilby påfyll med kaffe.
    Alt i alt, en super opplevelse.

Takk, NordiskTraveller
    Sidsel N, Leder  på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og topp score. Det setter vi stor pris på. Vi håper vi kan få ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Flott hotell, god service og hyggelige medarbeidere!

2 år siden vi var her sist, opplevelsen da var kjempebra med en fantastisk frokost.

Gledet oss til frokosten fra vi booket hotellet, hotellet leverte nok en gang.
    Frokosten får terningkast 6, av de 40-50 hotellene vi har besøkt i Norge er dette helt klart en av de tre beste!

Vi gleder oss til å komme tilbake!

Takk, Kjetil T
    Sidsel N, Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding og topp score, Kjetil. Dette setter vi stor pris på å høre da frokost er et av satsingsområdene våre. Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen tilbake en annen gang.

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Thon Hotel har det flotteste interiøret og fargene er så fine. Sengene er gode, her ligger en ikke for hardt eller for mykt.
    Frokosten har noe for alle, og for oss som har allergi og intoleranser så har Thon Arena mye å velge i av drikke og brød.
    Flott at dere lager smoothie og ferskpresset juice. Samt at det bugner av frukt og grønt.
    Jeg liker også veldig godt at bakevarer har et eget bord.
    Her kan både liten og stor velge å vrake.
    Pause maten består av mange valgmuligheter, med både frukt og bakevarer, samt juice og smoothie.
    Basseng og boblebad var er deilig avbrekk, rent og ryddig. Håper damp badstuen er i orden til neste besøk.
    Jeg føler meg alltid velkommen og personalet er service innstilt. På Thon hilser alle ansatte på gjestene, fra renhold til direktør.

Takk, EKP44
    Sidsel N, Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Wow! Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding. Det er dette vi jobber hardt med hver eneste dag, se gjesten, yte service og det å ha den beste frokosten. Dampbastuen skal, etter planen, være ferdig I slutten av uke 43. Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen tilbake!

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Gode fasiliteter som svømmebasseng og treningsstudio med mer. Veldig fine rom og veldig gode senger. Et hotell der man virkelig kan slappe av og nyte nærmiljøet. Eller bare kose seg på hotellet! Behjelpelig og serviceinnstilte ansatte!

Takk, Cathrine B
    Sidsel N, Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei Cathrine,
    Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding og top score. Det setter vi stor pris på og gleder oss til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en passende anledning.