Bodde her ifm. en konferanse. Fikk et stort og flott rom i toppetasjen. Fantastisk frokost og god pausemat under konferansen :) Ypperlig service og hyggelig personale. Hotellet ligger sentralt ifht. togstasjon.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreHei Anita,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og top score, det setter vi stor pris på.
Håper å se deg igjen snart, velkommen skal du være.
Med vennlig hilsen Team Arena / Sidsel
Meget bra service, fine, rene og komfertable rom, god mat og meget god service .
Kan anbefales på det sterkeste til både enkeltpersoner og konferanser. Velfungerende på alle måter og man føler seg meget velkommen.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og topp score. Det setter vi stor pris på og håper du kommer snart tilbake.
Med vennlig hilsen Team Arena / Sidsel
Var på kurs på hotellet i 2dager, veldig hygelig og service innstilt personell som fikk frem en hjemmekoslig atmosfære. Nært lillestrøm stasjon(ca 3-5 min å gå), der det går flytog til gardemoen og nsb tog til gardemoen,oslo s og andre destinasjoner.
Tusen takk for 5 flotte stjerner og hyggelig tilbakemelding, Eilin. Vi setter stor pris på det og håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Team Arena / Sidsel
Kan bare anbefale Thon Arena Hotell! Topp mottakelse ved ankomst ifm et besøk på Spille-Expo (Norges Varemesse). God og rask sjekk-inn takket være en hyggelig og service-minded front desk medarbeider (Ali) - må bare skryte av ham
Rommet var også i toppklassen.
Spiste frokost på hotellet både på lørdag og på søndag, og det var en slik frokost en skulle ønske flere hoteller hadde. Stort utvalg av både varm og kald mat, med et super tilbud av både speilegg, omelett, suppe, sveler og mye mer. Det var også et godt utvalg av glutenfri mat.
Frokostsalen var stor, men det var likevel kort vei til buffeten. Servicepersonalet hadde god oversikt mtp rydding av bordene, og gikk forbi alle bordene med jevne mellomrom for å tilby påfyll med kaffe.
Alt i alt, en super opplevelse.
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og topp score. Det setter vi stor pris på. Vi håper vi kan få ønske deg velkommen tilbake en annen gang.
Med vennlig hilsen Team Arena og Sidsel Nevjar, Hotellsjef
Flott hotell, god service og hyggelige medarbeidere!
2 år siden vi var her sist, opplevelsen da var kjempebra med en fantastisk frokost.
Gledet oss til frokosten fra vi booket hotellet, hotellet leverte nok en gang.
Frokosten får terningkast 6, av de 40-50 hotellene vi har besøkt i Norge er dette helt klart en av de tre beste!
Vi gleder oss til å komme tilbake!
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding og topp score, Kjetil. Dette setter vi stor pris på å høre da frokost er et av satsingsområdene våre. Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen tilbake en annen gang.
Med vennlig hilsen Team Arena og Sidsel Nevjar, Hotellsjef
Thon Hotel har det flotteste interiøret og fargene er så fine. Sengene er gode, her ligger en ikke for hardt eller for mykt.
Frokosten har noe for alle, og for oss som har allergi og intoleranser så har Thon Arena mye å velge i av drikke og brød.
Flott at dere lager smoothie og ferskpresset juice. Samt at det bugner av frukt og grønt.
Jeg liker også veldig godt at bakevarer har et eget bord.
Her kan både liten og stor velge å vrake.
Pause maten består av mange valgmuligheter, med både frukt og bakevarer, samt juice og smoothie.
Basseng og boblebad var er deilig avbrekk, rent og ryddig. Håper damp badstuen er i orden til neste besøk.
Jeg føler meg alltid velkommen og personalet er service innstilt. På Thon hilser alle ansatte på gjestene, fra renhold til direktør.
Wow! Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding. Det er dette vi jobber hardt med hver eneste dag, se gjesten, yte service og det å ha den beste frokosten. Dampbastuen skal, etter planen, være ferdig I slutten av uke 43. Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen tilbake!