Det var mye støy på hotellet. Vasking av rom var i gang fra før 8 med medfølgende dunking av støvsugere i vegger og bråk (relativt lytt fra gangen) som ikke gjorde det mulig å sove videre. Det var også mye støy generelt gjennom døgnet av det som hørtes ut som møbler som ble dratt over gulvet. Dette holdt meg våken om natten og drev på fremdeles på morgenen (opplevde dette kun den ene natten). Kan ha vært noe de drev på med i frokostområdet, da rommet lå i etasjen over, men sånn støy bør ikke foregå midt på natten.
Rommet var etter min mening for varmt, og jeg fant ikke ut av hvordan jeg kunne regulere det. Ovnen sto på og varmet mye, tilsynelatende uten mulighet for å reguleres. Å åpne vinduet var ikke et alternativ da det er en støyende motorvei utenfor.
Ellers...Dette hotellet var en stor skuffelse. Bodde to netter på enkeltrom, rommet er greit nok men med dårlig romløsning. Du får ikke nattbord, og selv om rommet har en stor tv kan du ikke se hele tven fra sengen (den kan vippes ut fra veggen, men stativet når ikke langt nok ut til at du ser hele skjermen). Det var ikke mulig å lukke gardinene skikkelig, og det er opplyst utenfor som gjorde at det sev lys inn på rommet hele døgnet og var plagsomt når jeg skulle sove. Flere andre i reisefølget hadde samme problem.
Ellers ble det byttet håndklær tross at de var hengt på angitt sted for å beholde. Hadde fått et ekstra håndkle etter mitt ønske, men fikk mine to håndklær erstattet med ett tross at de hang på "beholde-knaggen". Det er ikke verdens undergang å få nye håndklær, men for meg er det et miljøspørsmål og upraktisk å måtte hente ekstra håndkle en gang til. Det var ikke noe ikke forstyrr-skilt på rommet, så om morgenen når jeg håpet å få sove ut etter nattens bråk ble jeg istedet liggende og bekymre meg for at vaskepersonalet skulle komme inn fra 8 og ut.
Rommet var også utstyrt med en Bose-høyttaler men ingen instruksjoner om oppkobling. Ved forsøk fikk jeg kun mulighet til å koble til andres enheter enn min egen.
Rommet har en enorm svart hylle som inneholder minibar, safe etc. Pluss for å ha dette. Dessverre var denne hyllen full av støv, noe som bør være noe de tenker ekstra på når de velger en slik massiv og mørk hylle.
Vi var et reisefølge på flere personer, der 2 i følget hadde problemer med kluss i resepsjonen. Én ble lovet dobbeltrom fremfor enkeltrom, men sendt til nye enkeltrom 3 ganger, og én betalte 300 kr for oppgradering men hadde samme enkeltrom som oss andre uten oppgradering. Da hun spurte resepsjonistene senere hva hun hadde betalt for fikk hun ikke noe svar, og hun regnet pengene som tapt.
Pluss: God frokost, bra beliggenhet, kjøleskap/minibar, strømuttak ved sengen og helt ok SPA (kun 1 av 2 badstuer kunne brukes da jeg var der, i tillegg var garderoben full av håndklær henslengt overalt på gulvet og generelt rotete, burde nok ha personale innom for å rydde opp i løpet av dagen).
Har tidligere benyttet meg mye av Thon, og dette var første opphold etter en lengre tid med andre hotellkjeder. Frister ikke med gjentakelse og anbefaler ikke dette hotellet.Mer
Vis mindre