Elin
Dato for oppholdet: september 2020
Sidsel Nevjar, Daglig lederThon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. sep. 2020
Hei EKHansen,
Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på og håper å se deg igjen ved en senere anledning. Velkommen skal du være.
0.2 km fra Thon Hotel Arena
    5.4 km fra Thon Hotel Arena
    8.0 km fra Thon Hotel Arena
    Se flere hoteller i Lillestrøm
    Anmeldt 2. september 2020

det sto til forventinger og maten var god og rommet var fint og veldig fint hotel jeg kommer tilbake senere en gang og prøver en annen etasje og kansje jeg besøker varmessa senere det var det var ikke så rolig nå de som sov over gangen kom 7 stk ca til rommene sine

Dato for oppholdet: august 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    1  Takk, SusanneT535
    Sidsel Nevjar, Daglig leder på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Hei SusanneT535,
    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og topp score, det setter vi stor pris på og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
    Med vennlig hilsen Team Arena og Sidsel Nevjar, Hotellsjef

Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Tipp topp tommel opp. Meget bra frokost. Etterlyser kun pølser fra « metervare» hilsen uhildet person. Perfekt beliggende i forhold hil varemessa.i tilegg har dere Norges beste fotballag. Forza fula👍

Dato for oppholdet: mars 2020
    Takk, jankJ5452ZK
    Sidsel Nevjar, General Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020

jankJ5452ZK!
    Tusen takk for hyggelige ord og tilbakemelding. Vi setter stor pris på det og håper å se deg igjen!

Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Fint rom, god mat og hyggelig betjening. Spiste frokost, som inneholder en variert meny av både kald- og varmretter. Personalet er hyggelig og imøtekommende. Hotellet har «det lille ekstra», og anbefales til all type bruk.

Dato for oppholdet: mars 2020
    Takk, HeleneE180
    Sidsel Nevjar, General Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2020

Tusen takk for flott tilbakemelding og hyggelige ord.
    Det setter vi stor pris på og ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 28. februar 2020

Meget bra hotell, rent, pent, treningsmuligheter samt god mat og drikke. Hyggelig personale som hjelper med det man spør om. Gode senger og myke badekåper gjør det litt ekstra koselig på rommet.

PS husk å betale parkering ved automat eller med app da hotellet ikke har parkeringsområdet selv.

Romtips: Hjørnerom er topp
    Dato for oppholdet: februar 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, eindrider
    Sidsel Nevjar, Daglig leder på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. februar 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og topp score. Jeg håper du kommer snart tilbake til oss på Arena. Velkommen skal du være.

Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Rent og pent, med hyggelig betjening og pluss for basseng og boblebad og veldig god frokost.Rommene var fine, med minibar, kaffemaskin og rett ute i gangen var det isbitmaskin.Et hyggelig opphold som jeg anbefaler videre.

Dato for oppholdet: februar 2020
    Takk, grok522
    Sidsel Nevjar, General Manager på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og topp score, Gro. Det setter vi stor pris på og håper du kommer snart tilbake til oss på Arena. Du er hjertelig velkommen.