Laader
Tananger, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Arena
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Sidsel Nevjar, Gjestetjenester/resepsjonThon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2022
Tusen takk for fire flotte stjerner og hyggelig tilbakemelding. Håper å se dere igjen ved en passende anledning.
Sommerhilsen fra Team Arena og Sidsel, hotellsjef
5.4 km fra Thon Hotel Arena
8.0 km fra Thon Hotel Arena
Se flere hoteller i Lillestrøm
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Super opplevelse! Veldig godt utvalg på frokosten, med både drikke og mat. Gode senger og store bad på rommene - med en god dusj. Liten, men fin og renslig velværeavdeling. Hyggelig personale, både de i resepsjonen og vaskedamene. Kommer tilbake

Takk, 824majak
Sidsel Nevjar, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og topp score. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Overnatting 1 natt familie på 5stk. Fikk rom i 6egt. hjørnerom. Greit med plass med sovesofa og ekstraseng. Rent og pent hotell.
Satt pris på basseng og spa avd. med damp og badstue.
God frokost med godt utvalg.
Noe dyrt å parkere, men virker som standar i Oslo og omeng. Ønsker gratis gjeste parkering.
Fikk ladet elbil som var positivt.

Takk, 677fredriks
Sidsel Nevjar, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Tusen takk for fire flotte stjerner og hyggelig tilbakemelding, Fredrik, det setter vi stor pris på og håper å se deg igjen ved en annen anledning. Velkommen skal du være.

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Fint hotell, bra frokost. Deilig svømmebasseng , boblebad og badstue tilgjengelig.
Hyggelig betjening. Veldig sentralt i Lillestrøm. Vi pleier å ta toget hit for en natt eller to, bare for avslapping. Lillestrøm by har mange gode restauranter å spise på i tillegg.

Takk, Bea009
Sidsel Nevjar, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Tusen takk for topp score og hyggelig tilbakemelding, Bea009. Vi håper å se dere snart igjen, dere er hjertelig velkommen.

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

God frokost, et perfekt sted å overnatte når man skal inn til Oslo, togstasjonen 5 min å gå, 10 min med tog, så er man i Oslo 👏👌
Hotellet er veldig rent, du føler deg velkommen som kunde oss Thon hotell

Takk, Laxgutt
Sidsel Nevjar, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Laxgutt, det setter vi stor pris på og håper å se deg igjen ved en senere anledning. Velkommen skal du være.

Anmeldt 13. juli 2022

Dette var det mest lite profesjonelle betjening på et hotell - innsjekking - jeg har vært på. (har nokså mange overnattinger pr år.) Vi sjekket inn sent lørdag kveld, - bestilt hund rom - (med avtale ved booking om mulig forlengelse ved ankomst til flere netter) Kona skulle hente romnøkkel, mens jeg fant parkering. Da hun ikke dukket opp, gikk jeg inn og så at hun diskuterte med 2 av betjeningen. Fikk høre at rommet ikke var betalt, eller som de sa, ikke betalt nok - som viste seg at jeg hadde betalt for mye.
Jeg bestilte direkte til hotellet og fikk en sms med regning på rommet. Denne ble betalt. Da hadde jeg fått tilbud på rommet, + 2 x frokost til a kr. 170,oo og ekstra renhold for hund på kr. 400,oo Så kommer det som gjør meg skuffet og fly forbannet . når de påstår at det ikke går an å bestille/betale for hundrom på link via sms, når jeg står med betalt regning, og bestilling skjedde pr. tlf direkte til hotellet.
Så sier de............jeg skal få med hunden GRATIS!!!!!! når jeg allerede har betalt og det viste seg at vi hadde betalt 70,- kr. for mye iht. tilbud
Så kommer vi opp på rommet, sliten og ser at klosettet er så løst at jeg ble redd å sitte på det, men fikk beskjed av kona om at hun ikke orket mer styr
Frokosten står til 10++, men kommer aldri til å bo der igjen. Totalt sett er vi godt fornøyd med kjeden

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, RoaldH40
Sidsel Nevjar, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Hei Roald og takk for tilbakemeldingen din.
Vi er lei oss for at vi har gjort feil ved innsjekk. Vi tar dine innspill til etterretning og personalet har fått beskjed.
Frokost, service og kvalitet er noe vi har stort fokus på og det gleder meg at dere var fornøyd med frokosten. Resten skal vi rette opp og øve på slik at vi blir bedre. Jeg håper allikevel at vi kan få ønske dere velkommen ved en passende anledning.
Med hilsen fra Team Arena og Sidsel, hotellsjef.