Dette var det mest lite profesjonelle betjening på et hotell - innsjekking - jeg har vært på. (har nokså mange overnattinger pr år.) Vi sjekket inn sent lørdag kveld, - bestilt hund rom - (med avtale ved booking om mulig forlengelse ved ankomst til flere netter) Kona skulle hente romnøkkel, mens jeg fant parkering. Da hun ikke dukket opp, gikk jeg inn og så at hun diskuterte med 2 av betjeningen. Fikk høre at rommet ikke var betalt, eller som de sa, ikke betalt nok - som viste seg at jeg hadde betalt for mye.
Jeg bestilte direkte til hotellet og fikk en sms med regning på rommet. Denne ble betalt. Da hadde jeg fått tilbud på rommet, + 2 x frokost til a kr. 170,oo og ekstra renhold for hund på kr. 400,oo Så kommer det som gjør meg skuffet og fly forbannet . når de påstår at det ikke går an å bestille/betale for hundrom på link via sms, når jeg står med betalt regning, og bestilling skjedde pr. tlf direkte til hotellet.
Så sier de............jeg skal få med hunden GRATIS!!!!!! når jeg allerede har betalt og det viste seg at vi hadde betalt 70,- kr. for mye iht. tilbud
Så kommer vi opp på rommet, sliten og ser at klosettet er så løst at jeg ble redd å sitte på det, men fikk beskjed av kona om at hun ikke orket mer styr
Frokosten står til 10++, men kommer aldri til å bo der igjen. Totalt sett er vi godt fornøyd med kjeden