Roger D
Anmeldelse av Thon Hotel Arena
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. des. 2023
Dato for oppholdet: desember 2023
Romtips: Ta med badeklær da di har basseng
Sidsel Nevjar, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. des. 2023
Tusen takk Roger, dette var hyggelig lesning og anerkjennelse som vi setter stor pris på.
Vi håper å se deg som gjest en annen gang også, velkommen skal du være!
Hilsen fra Team Arena og Sidsel, hotellsjef
    • Radissonhotels.com
    10.3 km fra Thon Hotel Arena
    Se flere hoteller i Lillestrøm
    Anmeldt 4. desember 2023

Jeg hadde et bra opphold på Thon Hotel Arena sist uke.

Meget fine rom og god service.
    En frokost buffe med godt utvalg, og alt du kan ønske deg :)

Gode møterom faciliteter og fantastisk konferanse-mat!

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, Øyvind O
    Sidsel Nevjar, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2023

Tusen takk for hyggelig anbefaling og velkommen tilbake ved en senere anledning.
    Hilsen Team Arena og Sidsel, hotellsjef

Anmeldt 29. oktober 2023

Serviceinnstilt personale, veldig god mat og god atmosfære. Store, lyse rom og behagelig seng. Gode parkeringsmuligheter og sentral beliggenhet om man kommer med offentlig transport. Hyggelig bassengområde.

Takk, Karina W
    Sidsel Nevjar, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2023

Tusen takk for topp score og hyggelig tilbakemelding. Vi håper å se deg igjen en annen gang. Du er hjertelig velkommen.
    Hilsen fra Team Arena og Sidsel, hotellsjef

Anmeldt 25. oktober 2023

Greit konferansehotell. Alt i orden på konferanserommet Litt kaldt på rommet, men varmt på badet.
    Frokost og lunsj var bra, men middag holdt ikke mål. Ble servert i konferanserommet og de to som serverte slet med å både servere og at folk fikk bestilt vin feks. Kanskje lurt å ta opp drikkebestilling før maten skal serveres. Og middag var meget enkel .

Takk, Sissel B
    Sidsel Nevjar, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2023

Hei Sissel,
    Tusen takk for tilbakemelding. Her har vi litt å jobbe med når det gjelder opplæring og det tar vi med oss videre. Håper å se deg igjen ved en passende anledning, du er hjertelig velkommen.
    Hilsen Team Arena og Sidsel, hotellsjef

Anmeldt 24. oktober 2023

Magisk frokost - er blant topp 3 av de jeg har spist, for ett utvalg.
    Hadde enkeltrom og det var bra, både stol og pult saå jeg kunne jobbe fra hotellrommet før og etter Bygg Reis Deg. Putene er som vanlig på Thon, deilige

Takk, Gina S

Tusen takk for en fin tilbakemelding, så hyggelig å høre at du var fornøyd. Vi håper å se deg igjen ved en passende anledning, velkommen skal du være . Hilsen fra Team Arena og Sidsel, hotellsjef.

Anmeldt 24. oktober 2023 via mobile enheter

Helt greit konferansehotell.
    + Reint
    + Ryddig
    + Kort vei til Novo

- Kan ikke sette ting på rommet, helt håpløst når man bor der over lengere tid. Hoper seg opp med kvitteringer pga må dra kortet hele tiden.
    - Liten bare med svært lite tv/fotball muligheter

Takk, Simen32

Hei og takk for tilbakemelding Simen32,
    Vi er glade for at du hadde et hyggelig opphold og håper at du vil velge oss neste gang du er i Lillestrøm også. Når det gjelder det å ikke kunne sette ting på rommet, kommer dette av at vi ikke har noen garanti for at vi får betalt når du sjekker ut, da rommet gjøres opp ved innsjekk.
    Med hilsen fra Team Arena og Sidsel, hotellsjef