“Kjapp servering og veldig god mat”

Laari Adda Pakistan Street Food
Vurdert som nr. 1 av 74 Restauranter i Lillestrøm
Beskrivelse: Digg Pakistansk mat
Beskrivelse: Digg Pakistansk mat
Anmeldt 1. november 2023

Maten kom kjapt og servicen var god, ansatte var imøtekommende og servicen var god. Maten var himmelsk og tokk ikke lang tid. Vil definitivt komme tilbake hit.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Qasim B

Anmeldt 1. november 2023 via mobile enheter

Koselig og lun atmosfære. Jeg har dessverre ikke vært i Pakistan enda, men jeg liker å tro det etter ett besøk hos Lari Adda. Hyggelig og serviceinnstilt servitør som også hadde gode anbefalinger.
Naan med Lari Adda pepper chicken er en innertier!
Tusen takk for opplevelsen!

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, ErleS
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Vi kom til restauranten sentralt i Lillestrøm som drop in. Hyggelig betjening. Varmt og behagelig lokale også med tanke på en kald dag ute med snø og vind.

Menyen viste et god utvalg. Vi valgte både forrett og hovedrett. Med mineralvann og alkofritt øl ved siden av.

Middagen med tilhørende nan brød var velsmakende og virkelig godt. Personalet viste en positiv og rolig holdning og kom vennlig til bordet og spurte om maten smakte.

Restauranten har det jeg vil si helt vanlige priser i menyen.
Atmosfære og rolig musikk i lokalet var en positiv del av maten.

Stedet tilbyr også Fodorra og Volt levering.

Ja vi kommer tilbake til denne restauranten. Stedet anbefales.

1  Takk, OysteinOslo_Norge
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Bestilte nr 33 og butter naan! Kjempegod mat! Kommer uten tvil tilbake. Hyggelig kundeservice og god atmosfære. Anbefales!

1  Takk, Relax16567583710
Anmeldt 31. oktober 2023

Fantastisk mat og service. Hit kommer vi flere ganger. Bestilte forrett og hovedrett bestående av kylling og lam.

1  Takk, willyp831

Reisende som så på Laari Adda Pakistan Street Food, så også på

Har du vært i Laari Adda Pakistan Street Food? Del dine erfaringer!