Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 157
Vis tilbud
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Hotels.com
USD 157
Vis tilbud
PricelineUSD 156
FindHotel
ZenHotels.comUSD 182
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (153)
Filtrer anmeldelser
153 resultater
Vurdering fra reisende
38
52
43
12
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
52
43
12
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 153 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Fint hotell, rent og romslig. Flott balkong. Minus at det ikke var stikkontakt på badet, eller i gang der det var speil. Vansklug å regulere temperatur i dusjen. Ellers lyst og fint. Veldig hyggelig betjening. Frokostbuffeten som var på Egons var bare ok.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Miriam O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Kunnskapsløse ansatte som ikke kjente til parkeringsbestemmelsene, elendig frokost der ansatte røyker fremfor å etterfylle mat, mye støy fra vannledninger? Romma dekker behovet, og er ok for en natt, men for oss som var der nesten en uke så er det ikke aktuelt neste gang. Her lukter det low-price lang lei, der alt skal spares på.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, secretary2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Midt i sentrum, nært til puber og restauranter, hvis du vil ha noe annet å spise enn Egon, som ligger i hotellet. Passelig gå tur fra flytoget, 450 m. Cromcast på rommet hvis ønskelig. Fikk ikke brukt den, vanskelig å sette opp, eller koble til ---

Romtips: Bodde i andre etg, så rett inn i blokk som var 5 etg høy. Så nei ikke utsikt.
Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, OveH212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi bodde her i juni. Var veldig varmt også og dessverre så har ikke dette hotellet klimaanlegg. Vifte hjelper jo forsåvidt. Å åpne vinduet var ikke aktuelt da vi hadde rom mot puben. Kona og venninna hennes syntes det også var veldig varmt. Frokosten derimot var veldig god, men det er den jo alltid på Egon :) Og siden det er Korona tider, måtte vi bestille frokosten på forhånd. Men det gjorde ikke noe siden vi fikk maten med en gang :)

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales Hyggelige personale og bra beliggenhet.. ren og ryddig hotellrom. Mange alternativer til frokost. Rask svar på email og MSN. Bra parkerings muligheter og lett å finne fram til hotellet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Shadaalsayegh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser