Besvart 19. okt. 2022
Kjære gjest.
Tusen takk for din tilbakemelding! Så hyggelig at du er fornøyd med hotellet og våre ansatte - det setter vi stor pris på.
Når det gjelder varmen på rommet så beklager vi dette. Vi ser på mulige løsninger for at rommene ikke skal være så varme om sommeren i fremtiden. Jeg kan forsikre deg om at stikkontakten ble fikset med det samme. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det.
Hjertelig velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen, Dmitry Nekrasov Direktør
Vi har rom i 2 etg,stort rom..deilig seng og skrivebord,med vannkoker,kaffe og te.lite kjøleskap er det også.Svær Tv på rommet. koselig mottagelse i resepsjonen,og frokost serveres på Egon restaurant,med inngang fra resepsjonen. koselig hotell.
Romtips: vi bor i 2 etg,utsikt mot storgata,,stille og rolig ,koselige gater rundt her
Dato for oppholdet: mai 2022
Rom
Renslighet
Spør hildura om Thon Hotel Lillestrom
Takk, hildura
Dmitry Nekrasov, General Manager på Thon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022
Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott at dere er fornøyde med hotellet vårt og Egon. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen, Dmitry Nekrasov Direktør
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rene rom, Hadde familierom, rent bad, bra renhold. Stort fint TV. God frokost I Lokale til Egon Lillestrøm. Hyggelig betjening i hotell. Lite hotell men ok beliggenhet i sentrum av Lillestrøm. Kort vei til kjøpesenter og togstasjon. Anbefalelsesverdig..
Dato for oppholdet: mars 2022
Sovekvalitet
Rom
Spør 542pieterv om Thon Hotel Lillestrom
Takk, 542pieterv
Dmitry Nekrasov, General Manager på Thon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2022
Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott at du har hatt et fint opphold hos oss. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse her på Tripadvisor.
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen, Dmitry Nekrasov Direktør
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi ankom på en varm dag. Rommet var knøttlite og glovarmt, siden sola sto rett på og kun bordvifte var ikke nok til å kjøle ned temperaturen. Jeg har bodd flere ganger på Arena Lillestrøm som holder langt høyere standard. Frokosten på Egon var et pluss! Jeg velger nok et annet hotell enn dette ved neste Lillestrømopphold.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Kristian G om Thon Hotel Lillestrom
Takk, Kristian G
Fint hotell, rent og romslig. Flott balkong. Minus at det ikke var stikkontakt på badet, eller i gang der det var speil. Vansklug å regulere temperatur i dusjen. Ellers lyst og fint. Veldig hyggelig betjening. Frokostbuffeten som var på Egons var bare ok.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Miriam O om Thon Hotel Lillestrom
Takk, Miriam O
Kunnskapsløse ansatte som ikke kjente til parkeringsbestemmelsene, elendig frokost der ansatte røyker fremfor å etterfylle mat, mye støy fra vannledninger? Romma dekker behovet, og er ok for en natt, men for oss som var der nesten en uke så er det ikke aktuelt neste gang. Her lukter det low-price lang lei, der alt skal spares på.
Verdi
Sted
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør secretary2018 om Thon Hotel Lillestrom
1 Takk, secretary2018