Sonja S
Anmeldelse av Thon Hotel Lillestrom
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. des. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2022
Dmitry Nekrasov, General ManagerThon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. feb. 2023
Kjære Sonja

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det setter vi stor pris på.

Kitchen or kitchenette
14.2 km fra Thon Hotel Lillestrom
14.4 km fra Thon Hotel Lillestrom
Se flere hoteller i Lillestrøm
Anmeldt 1. november 2022 via mobile enheter

Et veldig trist og upersonlig hotel.
Hyggelig betjening.
Rommet var utrolig trist og tomt.Kaldt.Selv om varmen stod på fult.Vond seng.Mye bråk fra utsiden. Papirholder på veggen på badet datt ned da jeg skulle ta et papir.
Frokosten var i koselig omgivelser inne på Egon.Bra frokost. Savnet kakao og bløtkokt egg,men pluss for sprøtt bacon.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, LadyLost82
Dmitry Nekrasov, General Manager på Thon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold.
Så koselig at du er fornøyd med personalet og frokosten hos oss.

Jeg beklager at rommet virket trist. Hotellet vårt er ikke pusset opp enda men den gangen det skjer så kommer vi til å ha masse farger akkurat som de andre Thon hotellene.

Håper du gir oss en annen sjanse i fremtiden!

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Hotellets ansatte var hyggelige og serviceinnstilt. Livsfarlige stikkontakter festet med gaffatape, som gjorde at det kunne være farlig å oppholde seg der med små barn. Det var veldig varmt på rommet, og vifta vi fikk fra resepsjonen fungerte ikke. Ellers et fint opphold på et veldig sentralt beliggende hotell.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, torgeiro415
Dmitry Nekrasov, General Manager på Thon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2022

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding!
Så hyggelig at du er fornøyd med hotellet og våre ansatte - det setter vi stor pris på.

Når det gjelder varmen på rommet så beklager vi dette. Vi ser på mulige løsninger for at rommene ikke skal være så varme om sommeren i fremtiden.
Jeg kan forsikre deg om at stikkontakten ble fikset med det samme. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 3. mai 2022

Vi har rom i 2 etg,stort rom..deilig seng og skrivebord,med vannkoker,kaffe og te.lite kjøleskap er det også.Svær Tv på rommet. koselig mottagelse i resepsjonen,og frokost serveres på Egon restaurant,med inngang fra resepsjonen. koselig hotell.

Romtips: vi bor i 2 etg,utsikt mot storgata,,stille og rolig ,koselige gater rundt her
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, hildura
Dmitry Nekrasov, General Manager på Thon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så flott at dere er fornøyde med hotellet vårt og Egon.

Anmeldt 13. mars 2022

Rene rom, Hadde familierom, rent bad, bra renhold. Stort fint TV.
God frokost I Lokale til Egon Lillestrøm. Hyggelig betjening i hotell.
Lite hotell men ok beliggenhet i sentrum av Lillestrøm. Kort vei til kjøpesenter og togstasjon. Anbefalelsesverdig..

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, 542pieterv
Dmitry Nekrasov, General Manager på Thon Hotel Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott at du har hatt et fint opphold hos oss. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse her på Tripadvisor.

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Vi ankom på en varm dag. Rommet var knøttlite og glovarmt, siden sola sto rett på og kun bordvifte var ikke nok til å kjøle ned temperaturen.
Jeg har bodd flere ganger på Arena Lillestrøm som holder langt høyere standard. Frokosten på Egon var et pluss! Jeg velger nok et annet hotell enn dette ved neste Lillestrømopphold.

Takk, Kristian G