“God mat men useriøs drift”
Anmeldelse av Wok&Go - STENGT

Wok&Go
Kjøkken: Asiatisk
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Maten er god bare du får med deg riktig eller helle leveranse med hjem. Har ved to anledninger fått med oss feil eller mangelfull leveranse. Første gang fikk vi feil ordre. Da kjørte vi tilbake og byttet den ut. Andre gang manglet vi 30’stk vårruller tilsv kr 239,- Vi nektet å kjøre tilbake og ba å få pengene tilbakeført kortet. Dette er mer enn 4 uker siden! Ringte etter to uker og fikk beskjed om at det skulle gjøres innen en uke. Sjekket bankkonto etter to uker. Ingen spor av pengene! Svært useriøs. Utspekulert. De har mistet oss som kunder.

Takk, Lisa L

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Rot med bestilling førte til at vi måtte kjøre tilbake med maten og blir møtt med kjeft fra personalet!! Ikke en enste beklagelse men regelrett kjeft! Makan til rot og uorganisert personale har jeg aldri opplevd!
Et lite service kurs hadde vært på sin plass- eller rett og slett bytte personale. De stod og kjeftet på hverandre mens vi ventet på maten også.

Takk, Elin Gade H
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Fantastiske nudler. Kjører fra Oslo vest til hit bare for å spise nudler. Stort utvalg og norske råvarer, har også en fin bonusordning med hver 10. Rett gratis. Anbefales på det sterkeste

Takk, Fhirana
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Smakfull og kjapp mat. Gode bonusordninger med hver 10 rett gratis. Kommer godt med når man er en familie som bestiller hver gang

Dato for besøk: juni 2018
Takk, KentN626
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Spiste stekte nudler med kylling. Ferdig stekt kylling som bare ble varmet opp, lite og kjedelige grønnsaker som i tillegg smakte "gammelt" Nudlene var bra men det var også det eneste !

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, EVO1970

Reisende som så på Wok&Go, så også på

Lillestrøm, Skedsmo
Lillestrøm, Skedsmo