Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noe som skulle feires”
Anmeldelse av Lille Thai

Lille Thai
Få mat levert
Vurdert som nr. 11 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Kjøkken: Kinesisk, Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde noe som skulle feires, valget falt på Lille Thai. Til forrett bestilte vi vårruller.
Til hovedrett kylling Thai og Steinbit. Øl til kyllingen og hvitvin til fisken. Begge rettene smakte bra. Lille Thai er en hyggelig restaurant.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (107)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 107 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi kom en hel vennegjeng og gledet oss til en hyggelig kveld. Vi ble møtt av en oppmerksom servitør. Menyen var variert og ikke for stor, men vil kalle menyen mer asiatisk enn thailandsk. Maten var god, men porsjonene var litt små. Eller var det jeg som var veldig sulten. Prisnivået var ok.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 754klarah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi skulle på en annen restaurant men denne var stengt i juli. Valget falt da på Lille Thai. Ikke prøv denne før da det er flere hode restauranter i Lillestrøm. Har fått anbefalinger om stedet. Litt slitent sted, men førsteinntrykket på maten var bra. Det ble dog tykke overdøvende saus med mye kjøtt, men lite grønnsaker. Presentasjonsmessig var nok maten litt gammeldags. Menyen var liksom litt av alt. Skulle ønske de kunne kjørt ren thai mat. Ikke blande inn kinesisk og amerikansk. Da hadde det nok blitt bedre. Som sagt mange andre gode restauranter i Lillestrøm. Servicenivå ikke spesielt bra. Bananflue i lokalet. Hmm. Går nok ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, KennethP149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

Lunsjen var ikke vellykket. Hvorfor har en thai-restaurant ikke en meny på thai! Maten smakte oss heller ikke så bra da den ikke tilsvarte meny iht. sterkhetsgrad. Vi har vært på restauranter i mange land også thai-restauranter, men ikke fått så lite velsmakende mat. Lenge til neste besøk.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rolf-Ivar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Rett over veien over Chi kan en finne et bra spisested som har god velsmakende thaimat til en bra pris. Stedet egner seg for par, venner og familie. Uformelt sted. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, toreh132
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lille Thai, så også på

Lillestrøm, Skedsmo
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Lille Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din