“Fantastisk mat”

Lille Thai
Vurdert som nr. 15 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Kjøkken: Kinesisk, Thai
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var idag hos LilleThai for første gang. Vi fikk først forretten Finger food. Det var 3 forskjellige forretter hvor alle var veldig gode.
På de fleste steder er det vanlig at man må være 2 for å få Crispy Duck. Hos LilleThai bør man ikke være 2. Derfor kunne jeg bestille Mixed sjørett med kongekrabbe, kamskjell og kongereker. Sammen med grønnsaker og en nydelig ingefærsaus. Alt var perfekt tilberedt.
Anderetten var også akkurat så god som den skal være.
Til dessert fikk vi sjokoladefondant og mangopudding. Nydelig!
Når vi legger til at vi ble servert av en hyggelig og observant servitør kan kvelden oppsummeres med et ord: Perfekt!

1  Takk, Svein R

Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

Hadde bestemt meg for Asia mat og Lille Thai ble valgt helt tilfeldig. Det var ingen gjester i lokalet da restauranten akkurat hadde åpnet for dagen. Ble tatt imot av en meget serviceinnstilt og hyggelig servitør. Spiste Pekingsuppe til forrett. Den smakte helt suverent. Jeg ba om litt chili noe jeg fikk bringt til bordet med en gang.

Hovedretten ble Kylling på Thai vis i Wok.

Alle ingrediensene var perfekt tilberedt. Grønnsakene fremsto friske og med godt tygg. Wok prosessen var opptimalt utført. Kyllingen var delt i passe store biter og var lett fritert.

Dette var virkelig bra. Slenger likeså godt på et aldri så lite HURRA!!!!!

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, DDEBjarne
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Et hyggelig lite sted hvor de har god thai mat med gode smaker. Vi prøvde vårruller til forrett og en marinert kyllingrett til hhhovedrett. Smakelig måltid.

Dato for besøk: februar 2019
3  Takk, olejacobt2015
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

Dro til Lillestrøm for å spise middag og hadde sett oss ut Lille Thai, Tripadvisor sa de var stengt (søndag) og vi prøvde derfor å finne andre steder. Heldigvis gikk vi forbi og så at de var åpent likevel. Vi ble tatt varm i mot i et deilig stort lokale av blid betjening. Kundeservice og smil kunne ikke vært bedre.

Dessverre (for meg) var verken min eller min partners rett riktig for mine smaksløker, men det skal ikke gå utover restaurantens poeng. For meg ble det helt feil med østerssaus til kylling gon bai, og selv om jeg kjente at grønnsakene var ferske og kyllingen god, ble dette dessverre en skuffelse.

Men som sagt. Ikke noe feil med restauranten.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, monsebakken
Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

Var her å spiste med to voksne og to barn. Alle var strålende fornøyd. Store porsjoner til en billig penge. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 479ceciliet

Reisende som så på Lille Thai, så også på

Lillestrøm, Skedsmo
Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Lille Thai? Del dine erfaringer!