Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lunch”
Anmeldelse av Garçon

Garçon
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lillestrøm
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. november 2018

Et hyggelig sted med gode produkter til en ok pris og et godt utvalg, uansett om du vil ha brødmat, kaffe og kake eller noe helt anet. I tillegg er det en hyggelig atmosfære på tedet

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Øistein B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 102 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Det første som slår imot en når man kommer inn på Garcon er den deilige doften av nybakt. Vi bestilte deilige skolebrød og kakao med krem på toppen.
Kan det bli bedre?

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Supert sted for frokost,lunch og middag. Og virkelig stedet å gå dersom man vil unne seg skikkelig god steinbakt brød. Er også med i togoodtogo, så her kan man gjøre en skikkelig scoop.

Dato for besøk: august 2018
Takk, hannehf74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018

Dette er en koselig kafé på jernbanestasjonen i Lillestrøm. De har en fin uteservering på plassen, og artige jernbane-relaterte navn på menyen.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 837heidij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

I den flotte bygningen til jernbanestasjonen ligger den populære Garzon. Stor uteservering, eget bakeri i hyggelig lokaler. Passer like godt for å ta en øl, et glass vin, en brus, som en kaffelatte. Deilige bakevarer, påsmurte rundstykker og andre småretter + søtsaker. Veldig hyggelig sted!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Garçon, så også på

 

Har du vært i Garçon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din