Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julebord på Mirabel i Lillestrøm”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 4 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. desember 2018

Vårt firma hadde bestilt bord på Mirabel for å ha julebord. Vi ble godt bemøtt og ble anvist et bord, faktisk veldig bra da det ikke var så mye støy ved dette bordet. Vann og meny kom fort på bordet. Så ble det bestilt prosecco for å feire. Vi bestilte som forrett snegler, skallyr og focchachia. Hovedrett breiflabb, pepperindrefilet og lam. Dertil god italiensk rødvin. Jeg må si at Mirabel klatrer høyre opp for hver gang jeg spiser der, og ner nå helt på topp av restauranter i Lillestrøm. God og raskt service, oppmerksomhet og veldig god mat. Tusen takk.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (425)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

140144 av 425 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018

Halvlunken mat - og en fikk lutefisk som var dypfryst inni - kunne kanskje passert. Hvis det ikke hadde vært for at vi måtte vente over 1 time på mat som var forhåndsbestilt! Ventebrødet kom først på bordet etter 3 kvarter. Så fikk vi påpakning av hovmesteren for å bli sittende ved bordet 20 min over avtalt tid! Heldigvis er det flere restauranter på Lillestrøm.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lillestrom2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Hadde lest gode anmeldelser om Mirabel, og ble derfor kanskje ekstra skuffet da maten ikke leverte - by far!! Kjedelig og dvaske grønnsaker, små, harde reker som ihvertfall ikke var ferske. Kald og hard ris. Nei - styr unna breiflabben!! Og det var ikke rørende billig heller.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, n0rway123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hisham E, Daglig leder på Mirabel Restaurant Og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei
Dette var veldig trist å lese og vi beklager så utrolig mye. Slik skal det ikke være hos oss, Vi tar dette videre med restaurantledelsen umiddelbart. Takk for tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Var en gruppe på 8 personer son spiste her 3 dager på rad på grunn av god mat og service. Vi var derfor innom veldig mange retter på menyen, og alt falt i smak hos alle. Hyggelig og hjelpsom betjening er det også. Anbefaler å bestille hvitløksbrød og spekeplanke til å dele til forrett.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hisham E, Daglig leder på Mirabel Restaurant Og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Så hyggelig å høre - tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Når maten endelig kom etter 40 minutter var den god og velsmakende både forrett og hovedrett. Bestilte av det dyreste men det smakte supert. Våre døtre bestilte hver sin pizza. Dem var ikke noe å skryte av.

Måtte også etterlyse maten etter 30 minutter da vi så at flere som kom lenge etter oss fikk sin mat. Det var ikke bra. Men ellers var det hyggelig stemning og jeg og min kone fikk meget god mat i de italiensk inspirerte forrett og hovedretter vi spiste på Mirabel Resturant i gågata i Lillestrøm.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, GjermundK4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din