“Julebord”

Vurdert som nr. 8 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Topp service! Nydelig mat som er anrettet på en fantastisk måte! Et flott sted med atmosfære! Kan anbefales for alle anledninger!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, KristinJ585

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

12.pers til bords, serveringen gikk raskt selv med full restaurant. Fikk maten innenfor godkjent tid mellom første rett til alle hadde blitt servert. Den som bestilte villsvin synes det var tørt og ikke så veldig mye smak på retten. De andre var fornøyd, jeg bestilte pizza, den var god men ikke noe terningkast 6 på den, synes det manglet litt på bunn, saus og skinke, dette gjorde at den ikke når til topps.

Betjeningen var hyggelig oglett å få kontakt med underveis.

Vil nok spise der igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, John Petter F
Anmeldt 3. desember 2018

Vårt firma hadde bestilt bord på Mirabel for å ha julebord. Vi ble godt bemøtt og ble anvist et bord, faktisk veldig bra da det ikke var så mye støy ved dette bordet. Vann og meny kom fort på bordet. Så ble det bestilt prosecco for å feire. Vi bestilte som forrett snegler, skallyr og focchachia. Hovedrett breiflabb, pepperindrefilet og lam. Dertil god italiensk rødvin. Jeg må si at Mirabel klatrer høyre opp for hver gang jeg spiser der, og ner nå helt på topp av restauranter i Lillestrøm. God og raskt service, oppmerksomhet og veldig god mat. Tusen takk.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Hastmo
Anmeldt 24. november 2018

Halvlunken mat - og en fikk lutefisk som var dypfryst inni - kunne kanskje passert. Hvis det ikke hadde vært for at vi måtte vente over 1 time på mat som var forhåndsbestilt! Ventebrødet kom først på bordet etter 3 kvarter. Så fikk vi påpakning av hovmesteren for å bli sittende ved bordet 20 min over avtalt tid! Heldigvis er det flere restauranter på Lillestrøm.

Dato for besøk: november 2018
Takk, lillestrom2
Anmeldt 4. november 2018

Hadde lest gode anmeldelser om Mirabel, og ble derfor kanskje ekstra skuffet da maten ikke leverte - by far!! Kjedelig og dvaske grønnsaker, små, harde reker som ihvertfall ikke var ferske. Kald og hard ris. Nei - styr unna breiflabben!! Og det var ikke rørende billig heller.

Dato for besøk: november 2018
Takk, n0rway123
Hisham E, Daglig leder på Mirabel Restaurant Og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei
Dette var veldig trist å lese og vi beklager så utrolig mye. Slik skal det ikke være hos oss, Vi tar dette videre med restaurantledelsen umiddelbart. Takk for tilbakemelding.

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!