“Sted med stil og fint miljø”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 8 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 18. desember 2018

Spiste julelunsj sammen med tidligere kollegaer. Det ble et fint møte i fine omgivelser.
Maten var ble fint presenter, men jeg har spist en bedre ribbe.

Takk, Tore Ivar S

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Vi har hatt julebord hos dere idag. Maten var kjempegod men kundeservice var kjempedårlig.
Servitøren (ei dame) var sur og vi ble rett og slett kastet ut. Vi hadde bestilte bord for 1 måned siden per telefon. Jeg spurte om vi har begrenset tid for å være der, han som jeg har snakket med sa at nei vi kan være der så lenge vi vil. Mens vi koste oss med kaffe/drikke fikk vi beskjed av en mann og sa at vi har bare kun 15 min på oss for det kommer folk etter oss.
Derfor syntes jeg at det var dårlig gjort rett og slett👎🏼

Takk, FranzenG
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig stead med gelding god vin og pasta Jeg Bik anbefale alle sammen pasta frutidimare 🥰🥰🥰🥰 og Chardonnay vin

Takk, SuteeratD
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Topp service! Nydelig mat som er anrettet på en fantastisk måte! Et flott sted med atmosfære! Kan anbefales for alle anledninger!

1  Takk, KristinJ585
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

12.pers til bords, serveringen gikk raskt selv med full restaurant. Fikk maten innenfor godkjent tid mellom første rett til alle hadde blitt servert. Den som bestilte villsvin synes det var tørt og ikke så veldig mye smak på retten. De andre var fornøyd, jeg bestilte pizza, den var god men ikke noe terningkast 6 på den, synes det manglet litt på bunn, saus og skinke, dette gjorde at den ikke når til topps.

Betjeningen var hyggelig oglett å få kontakt med underveis.

Vil nok spise der igjen.

Takk, John Petter F

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!