Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig betjening og middels kjøkken.”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 4 av 50 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 14. januar 2019

Dette er en veldig hyggelig og populær restaurant å spise på. Det var veldig travel lørdag, men vi kom ganske greit gjennom måltidet. Vi koste oss!

God start! Vi ble tatt imot med ferske ventebrød og oliven. Spagetti med sjømat (frutti di mare) til hovedrett. Det skal være en nytelse å spise, men denne var knapt middels. Det virket som om sausen var en italiensk arrabbiata og det blir altfor sterkt. Chili og hvitløk overdøver smaksløkene fullstendig. Jeg antar at det er en slags standardsaus på kjøkkenet. Det holder ikke.

Dessert var en helt OK Tiramitsu, men jeg har mistanke om at den var kjøpt inn fra et konditori og ikke laget på kjøkkenet. Det holder ikke mål.

Min vurdering er en hyggelig restaurant med et overpriset og høyest middels kjøkken. Det var italiensk på norsk vis. Tror jeg prøver et annet sted neste gang.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, halvora972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (430)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

130134 av 428 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min samboer ønsket å ha en romantisk fredagskveld og å prøve en ny restaurant i Lillestrøm og valgte deres restaurant.
Kvelden startet veldig bra med herlig og interresant forrett, scampi og snegler med et glass prosecco til.
Til hovedrett valgte vi baconrullet indrefilet med Ripasso ‘15 og Torsk med Pinot Grigio, her var vi begge veldig fornøyde.
Etter middagen hadde vi det så hyggelig og var i humør til å ta en dessert og avec. Dessertmenyen kom og vi var klare til å bestille, men servitøren kom ikke tilbake og vi ble sittende med tomme glass. Når det begynte å nærme seg 30 minutter uten service så begynte vi å reagere. Samboeren prøvde aktivt å oppsøke de ansatte både ved å si «unnskyld» og prøvde å få kontakt med noen av de andre som jobbet der. Ingen viste interesse av vårt bord og det begynte å nærme ser stengetid. Servitøren som hadde bordet ved siden av oss tittet en helt annen vei hver gang hun gikk forbi oss og fra vårt perspektiv virket det som om hun aktivt gikk inn for å unngå oss, selv om hun gikk forbi oss flere ganger.
Etter å ha gitt opp å få kontakt med henne, prøvde vi å få kontakt med hovmester. Han hadde tilsynelatende tunnelsyn og etter å ha tatt betaling av et annet bord gikk han rett tilbake til linjen der kjøkkenet leverer ut mat og ble hengende der. Den andre servitøren som tilsynelatende unngikk oss hadde nå plassert seg ved inngangsdøren til restauranten.. her ble hun stående mens hun tvinnet på håret og snakket med kollegaene sine. Det var på dette tidspunktet ingen gjester som de skulle betjene i området.
Etter 40 min og nesten stengetid kom vår opprinnelige servitør tilbake. Vi fikk kontakt og det var åpenbart at hun hadde glemt oss. Servitøren ønsket da å vite om vi var klare til å bestille, men etter alt dette var vi enige i at vi heller ønsket regningen slik at vi kunne bruke resten av kvelden et annet sted. Servitøren beklaget den manglende servicen og tilbød seg å spandere to glass vin på huset. Da regningen kom reagerte vi på at de heller hadde trukket fra det ene billigste glasset med vin. Dette var dessverre langt fra nok til å gjøre opp for frustrasjonen vi hadde følt de siste 45 minuttene.
Vi syntes det var veldig synd at kvelden skulle ende slik da vi ellers hadde hatt det fint. Vi har begge forståelse for at ting kan gå galt, men at de andre ansatte viste manglende interesse for å hjelpe oss samt måten det ble forsøkt rettet opp var kvalitetsløst. Vi er nylig flyttet til Lillestrøm og forsøker å besøke de fleste restaurantene. Da dette var vårt første besøk hos Mirabel er det også trolig vårt siste.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, tveitocecilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hisham E, Daglig leder på Mirabel Restaurant Og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Det var dumt å se at du hadde en dårlig opplevelse ved vår restaurant, det er ikke slik vi ønsker at det skal være. Håper du kan gi oss en ny sjansen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Ett sted jeg vanligvis tar en pizza på uterestaurant om sommeren. Men idag ble det inn. Ble tatt imot av hyggelig betjening, bestilt mat og drikke som kom innen forvente tid. Jeg spiste krydderinnbakt indrefilet med diverse grønnsaker og gratinert poteter. Jeg forventet at maten var litt sterk og det var den, men akkurat passe etter min smak. God balanse mellom grønsaker, kjøtt og poteter. Prisen er alseptanel. Stemningen er avslappet og god. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, tora359
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god rolig julelunch sammen med kollegaer. Dette stedet har gått gradene i størrelse og har nå imponerende lokaler sentralt i hovedgata i Lillestrøm.

Bordet var klart da ankom, menyer og vann raskt på plass. Vi hadde tradisjonelle italienske tallerkenretter og dessert, alt sammen meget delikat og velsmakende. Rettene kom også når de skulle.

Eneste grunn til 4 og ikke 5 rundinger er at servitørene til å begynne med var litt for opptatt av andre ting enn å ta opp bestillinger etc.

Mirabel anbefales, kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, j_rno381
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018

Vi ble tatt godt i mot og fikk profesjonell hjelp fra en svært dyktig servitør, maten smakte fortreffelig. Lite minus for at vi måtte sitte midt i trafikken på tross av at vi hadde bestilt i god tid. Gode restauranter bør ha tomannsbord langs vinduet, da de på firemannsbord ikke har tid til å se ut allikevel.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Serendra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din