“Under middels mat”

Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved gågate og rett ved togstasjonen. Bra sted å ta en øl med venner og kollegaer, men dropp mat. Tydelig halvfabrikatmat, både når det gjelder «fersk» pasta og sausene, for ikke å glemme grønnsaksblandinger fra frysedisken på Joker som de har blandet inn i pastarettene. Pizzaen er litt seig og smakløs.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, enitramkiiv

Anmeldt 16. juni 2019

Nydelig mat og god service. Jeg kommer gjerne igjen. Det lønner seg å bestille bord., da det gjerne er ganske fullt der.

Takk, Kreseninnbygger123
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Grei betjening, maten var ikke mye å skryte av. Middelmådig pizza, pasta som langt fra ble oppspist osv. Når den yngste ber om parmesan til barnepastaen, får hun en mikroskål. Som det viser seg koster 20kr. Når jeg ber om chiliolje, får jeg en merkelig chilipasta. Som det også viser seg koster 20kr.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Frode O
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Jeg var der i går. Spiste en pizza der kjøttet smaket brent.Ikke bra😡Flott service rent og pent men det er ju maten som avgjør alt.

1  Takk, axept
Anmeldt 28. mai 2019

Etter å ha blitt skuffet hos de andre etablerte i Lillestrøm, så blir Mirabel en helt klart favoritt, fordi; maten er topp(elg filet, pastaretter), hyggelige servitører og en overkommelig pris. vi kommer garantert igjen og igjen og igjen...

Takk, asgeirs2014

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!