“Super service”

Vurdert som nr. 8 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020

Den årlig jenteturer gikk som alltid til mirabel og som alltid super mat og service. Vi var heldige å få Kani som servitør og søren for ei super jente🤓

Takk, 593randib

Anmeldt 11. juli 2020

Nok en gang leverer Mirabel ett godt måltid.
En noe redusert meny grunnet C-19, men fremdeles nok å velge i.
Hyggelig atmosfære, bra oppfølgning, god service og god mat.
Må spesielt få trekke frem vår servitør, Kazim.
En mann med glimt i øyet, godt humor og samtidig veldig seriøs.
Neste bordsetning blir med han som servitør

Takk, 664_yvindg
Anmeldt 10. juli 2020

Fantastisk god mat, behagelig å spise, og Kazim serverer med et smil og tommel opp! Virkelig å anbefale!

Takk, 848lyrab
Anmeldt 10. juli 2020

Veldig hyggelige ansatte, spesielt Kazim😉veldig behagelig atmosfære med god mat. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Voyage539040
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Sommerdag
Fullt ute, halvfullt inne
Etter 43 min kom maten. Helt enkle italienske retter, servitøren spanderte tre brus, men dette er ikke tilstrekkelig, mener jeg. Uten gratis brus ville det blitt en stjerne.
Maten smakte godt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Finusmox

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!