Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk opplevelse! Tusen takk Kazim!!”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 4 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020

Fantastisk mat ,og utrolig god service.Det var god stemning fra vi kom til vi dro,vår servitør Kazim leverte super service ,og vi følte oss som hjemme.Kan ærlig si at han er den beste servitøren jeg har vært bort i her i Norge! Vi i Oslo er ikke vant til sånt,så ta turen til Lillestrøm ! Det er virkelig verdt det!! Føltes som jeg var på ferie ! Tusen hjertelig takk Kazim!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, adilsonbarbosa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (443)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 443 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Den årlig jenteturer gikk som alltid til mirabel og som alltid super mat og service. Vi var heldige å få Kani som servitør og søren for ei super jente

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 593randib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Nok en gang leverer Mirabel ett godt måltid.
En noe redusert meny grunnet C-19, men fremdeles nok å velge i.
Hyggelig atmosfære, bra oppfølgning, god service og god mat.
Må spesielt få trekke frem vår servitør, Kazim.
En mann med glimt i øyet, godt humor og samtidig veldig seriøs.
Neste bordsetning blir med han som servitør

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 664_yvindg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Fantastisk god mat, behagelig å spise, og Kazim serverer med et smil og tommel opp! Virkelig å anbefale!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 848lyrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Veldig hyggelige ansatte, spesielt Kazimveldig behagelig atmosfære med god mat. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Voyage539040
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din