Utrolig hyggelig servitør! Kazim gjorde opplevelsen utrolig og matem vae utrolig god. Kommer gjerne igjen
Fantastisk mat ,og utrolig god service.Det var god stemning fra vi kom til vi dro,vår servitør Kazim leverte super service ,og vi følte oss som hjemme.Kan ærlig si at han er den beste servitøren jeg har vært bort i her i Norge! Vi i Oslo er ikke vant til sånt,så ta turen til Lillestrøm ! Det er virkelig verdt det!! Føltes som jeg var på ferie ! Tusen hjertelig takk Kazim!
Den årlig jenteturer gikk som alltid til mirabel og som alltid super mat og service. Vi var heldige å få Kani som servitør og søren for ei super jente
Nok en gang leverer Mirabel ett godt måltid.
En noe redusert meny grunnet C-19, men fremdeles nok å velge i.
Hyggelig atmosfære, bra oppfølgning, god service og god mat.
Må spesielt få trekke frem vår servitør, Kazim.
En mann med glimt i øyet, godt humor og samtidig veldig seriøs.
Neste bordsetning blir med han som servitør
Fantastisk god mat, behagelig å spise, og Kazim serverer med et smil og tommel opp! Virkelig å anbefale!