Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk opplevelse”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 5 av 44 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020

Gikk ut og spise med venner og jeg kunne ikke anbefale et bedre restaurant. Maten var kjempe godt og servitør var kjempe hyggelig. Jeg og de andre følte oss veldig velkommen. Navnet hans var Kazim, tusen takk!! Neste gang håper jeg igjen å få han. Ellers alt var veldig bra. Takk for en bra kveld.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, babadisco
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (477)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8589 av 477 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020

Hadde nok et gang en meget bra opplevelse på Mirabel. God service, god atmosfærer og en utrolig bra matopplevelse. Uten tvil Lillestrøms beste restaurant

Dato for besøk: juli 2020
Takk, magnush139
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og utrolig god service fra Line i dag! Alltid fornøyd hver gang jeg spiser på Mirabel. Beste restauranten i Lillestrøm

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sandranic1996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020

Veldig god service av Line. hun var veldig snill og hyggelig. Spiste spagetti ai friti da mare den var også veldig bra. Det er beste restaurant i Lillestrøm

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, martalilianag2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020

Veldig god mat.
Takk til Kazim som var kjempe snill og flink servitør.
Vi vil absolutt komme tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 848anaish
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.