Veldig snill simparics line, helt fantastisk servitør hyggelig . Hun servete veldig bra alt. Anbefales
80–84 av 484 anmeldelser
Vi hadde Line som servitør, hun var veldig hyggelig, straalende service. Vi kommer tilbake. Anbefales
Vi var noen venner på Mirabel, veldig god service av Line fra spania hun var veldig snil og hyggelig, vi hadde snackstallerken og blåshell veldig god mat også.
Meget god service av Kazim. Han er en sprudlende person med god kunnskap på vin og øl. Anbefales på det sterkeste. Vi kommer garantert tilbake. Et fantastisk sted
Kjempegod mat, atmosfære og service. Kazim har vartet oss opp etter alle kunstens regler. Skal snart tilbake. Nydelige frozen daquries.