Fra oslo og ble invitert på bursdagsfeiring med venner, det ble bestilt bord på Mirabel resturant lillestrøm. Vi fikk kjempe godt velkomst og første inntrykk der hvor vi ble følgt til bordet og de fikk oss til å føle oss som hjem. Vi bestillte drikker der hvor servitøren Cazim ga oss fullt underholdning av drikken vi bestillte og anbefalinger av hvordan vi burde bestille.( med tanke på at vi var en gjeng). Videre fikk vi en personlig opplæring av hvordan å smake vinen og teste det (selvfølgelig med italiensk vibe) og hvordan vi videre skulle bestille maten. Kort fortslt var alt kjenpe bra og forventningen til hvordan man blir behandlet som et kunde på resturant var servert høyere enn forventet. Vi ble behandlet som en VIP-gjest med andre ord. Tips: Hvis dere har tenkt å dra til Mirabel resturant, anbefaler jeg dere å møte Cazim. Får dere det til vil det bli garanti på at det blir en bra servering med underholdning.