Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivelig restaurentbesøk”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 5 av 44 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2021

Nydelig mat og kunnskaprik servitør gjorde kvelden meget trivelig !Kom med gode anbefalinger til mat og vin !

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, KNUTERI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (477)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 477 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021

Veldig hyggelig opplevelse, med helt utrolig bra service av servitøren Kazim. En veldig blid og glad servitør som sørget for at vi hadde en bra opplevelse hos restauranten. I tillegg var maten ekstremt god og sto til forventningene. Verdt å dra tilbake til!:)

Dato for besøk: august 2021
Takk, snegar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Takk for god pizza og øl. Rask service. Bra stemning. Fin feiring av bursdag og sommerfest med jobb.
Kazim var veldig hyggelig

Dato for besøk: august 2021
Takk, charlottet97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

God mat og koselig sted og atmosfære, men man får verdens minste "dyr burger" her. Pizzaen var god til grei pris. Ellers brukte lang tid på å få maten...

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Har besøkt Mirabel mange ganger og det har vært positivt ,men fredag 23.juli ble jeg skuffet.
Da jeg ikke tåler hvitløk, sa jeg fra om dette. Jeg bestilte en rett og servitøren
skulle undersøke om det var hvitløk i den, det var det.
Bestilte Cesar salat isteden. Salaten kom, men der var det med krutonger, som det er hvitløk i , pluss hvitløkdressing ! Jeg snakket igjen til servitøren, hun skulle høre om de hadde en annen dressing, det hadde dere ikke.
Kyllingen som var i salaten er noe av det tørreste jeg har spist !
Her må dere skjerpe dere.
Det er helt sikkert flere enn meg som ikke tåler
hvitløk, forstår ikke hvorfor restaurantene må ha dette i nesten alle retter.
Dere må ha alternativer !

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, toves852
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.