Vi var en gruppe på 10 personer som skulle ha jubileum, 65 år siden vi gikk ut av folkeskolen. Vi bestilte i god tid, og ble lovet et bord i 1 etasje. Vi ble henvist til et bord i 2 etasje istedenfor, opp en trapp som ikke var så god for oss alle. Desserten kom nesten før vi hadde svelget middagen. Jeg reagert på dette og spurte om vi kunne vente litt med desserten. Det var visst ikke mulig, fikk inntrykk av at de hadde det travelt med oss. Ganske riktig...etter en kort stund er de tilbake med beskjed om at vi måtte gå derifra om 20 minutter, fordi noen andre skulle ha bordet. Vi trodde knapt det vi hørte, og ble svært fortvilet. Dette jubileet hadde vi gledet oss til lenge , og flere hadde også lang reisevei. Vi forsøkte å godsnakke med serveringspersonalet i håp om å finne en løsning, men fikk bare krasse og lite vennlige tilbakemeldinger med stadig nedovertelling på minuttene vi hadde igjen der. Det hele endte med at en av oss ble sint , hun sa da høyt og tydelig hva hun mente om den behandlingen vi fikk. Da først forsto personalet at de ikke kunne behandle folk helt etter eget hode og vi fikk et annet bord som vi kunne sitte ved resten av kvelden, men svært mye av gleden ved jubileet ble jo ødelagt. Men det er kanskje slik dere behandler eldre folk hvis det er noen som trenger bordet deres, vi er vel lette å håndtere, og dere tjener mer på flere bordsetninger.