“God mat, men trangt lokale!”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 9 av 76 Restauranter i Lillestrøm
Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Servicen kan umulig bli bra i et så trangt lokale. Vi måtte selv sende nedover rettene til de som satt innerst. Umulig å forlate bordet uten at gjestene ved nabobordet også måtte reise seg .
Maten var imidlertid god så den kan anbefales.
Tror de burde fjerne et bord eller to for bedre plass mellom bordene. Et umerket trinn ned på toilettet burde merkes. Flere snublet inn.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, LivSkjetten

Anmeldt 18. februar 2024

Lokalet i seg selv er fint men trangt om plassen og kaotisk.
De fleste av servitørene forstår ikke norsk.
Ekstremt lang ventetid på mat, bestilte angus burger, ble servert etter 1 t og 20 min.
Burgeren var saftig og god på smak men, det manglet løkringer, alioli og pommesen var kald.
Servitørene har det veldig travelt med å rydde og det føltes ubehagelig at de stod ved bordet og nærmest ville ta tallerken før man var ferdig med å spise.
Vi etterspurte maten flere ganger og klaget på flere ting, ingen god opplevelse.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, Z1268LKcharlottej
Anmeldt 17. oktober 2023 via mobile enheter

Elendig service !!!
Vi var ute for å feire en bursdag, to voksne og to ungdommer. Maten var helt nydelig, ingen ting å si på. Men servicen var under en hver kritikk! Ikke et smil, ingen glede de var «kun på jobb». Vi venta i vel 15 til 20 min. for å «prøve» bestille dessert, men ikke et spørsmål når først en ansatt dukka opp. Da ba vi høflig om regningen, samt ei heller et takk for besøket. Blir ikke Mirabell neste gang dessverre, pga. elendig servitører.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, perivare_17
Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Vi var ute for å feire bursdag en gjeng på 12. For det første måtte vi vente lenge på maten, når den først kom fikk de som hadde bestilt noe annet enn pizza bare middagen uten potetene, og de kom 5 min etter.
Når vi var ferdige var det ingen oppfølging på om noen ønsket kaffe el noe annet.
Nok engang dårlig service.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Fantastis
Anmeldt 13. august 2023

Ute for å feire bursdag for et eldre familiemedlem. Vi ble veldig godt tatt i mot, fikk et bord vi ønsket, god service av hyggelig servitør og maten meget god! Vi har vært her før, men denne gang ekstra fornøyd.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Gunhild E

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!