“Vente lenge på dårlig mat!”

Mirabel Restaurant Og Bar
Vurdert som nr. 9 av 76 Restauranter i Lillestrøm
Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. november 2024

Ventet i 2 t og 40 min på mat, javel det var julebord, men dog!! Ribben var tørr og svidd. Sausen smakløs. Pinnekjøttet var en grå masse av fett, og smakløs. Styr unna, ihvertfall julematen! Bytt ut kokken!!

• Atmosfære
Takk, Annette H

Anmeldt 24. november 2024 via mobile enheter

Ventet over 2 timer på mat, selv om vi måtte bestille maten 2 uker før vi kom.( selskap på 30 stk )Når den endelig kom så var det flere som ikke fikk mat. Julematen var en katastrofe. Aldri mer dit.

Takk, Adventure03451089097
Anmeldt 11. november 2024 via mobile enheter

Lite tilfredsstillende Filet Mignon med tilbehør.
Bestilte den medium stekt.
Kommer i to biter og de de er alt for lite stekt.
Tilbehøret er ikke bra.
Rotgrønnsakene trengte mye lenger tid i panna.
Asparges og brokkoli var overkokt og dvaske.
Sausen var litt smakløs og fikk hinne ganske raskt.
Fløtegratinerte poteter var tørre og så vidt varme.
Ved klage til servitøren på at biffen var understekt, så konstaterte hun det, men da var jeg ferdig med retten.
Ingen antydning til kompensasjon på noen måte fra servitør.

Takk, Jørann K H
Anmeldt 26. oktober 2024

Sjarmerende og oppmerksom service, nydelig mat, ok priser. Jeg spiste carpaccio og souvlaki med kylling. Bra utvalg av vin på glass. Eneste minus: Litt skitne toalett noe som garantert skyldes at de er unisex, gulvet var vått og skittent. Mannfolk bør lære seg å ta ned setet etter seg.

Dato for besøk: oktober 2024
    • Atmosfære
Takk, Y3211CDmonicab
Anmeldt 12. oktober 2024

Vi måtte vente på maten i 45min, bestilte begge det samme, filet mignon. Kjøttet var brent/svidd å smakte ikke godt. Service var grei, men at få mat som ikke er spiselig er jo ikke noe hyggelig, vi klagde men ingen respons! Vi har vært på mirabel 2-3 ganger i året de siste to tre åra og altid fått grei mat. Blir sikkert andre spisesteder som blir valgt neste gang vi skal ut. Styr unna!

Dato for besøk: oktober 2024
Takk, maggi g

Reisende som så på Mirabel Restaurant Og Bar, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Mirabel Restaurant Og Bar? Del dine erfaringer!