Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra!”
Anmeldelse av Asian Dinner

Asian Dinner
Vurdert som nr. 11 av 46 Restauranter i Lillestrøm
Prisklasse: USD 6 - USD 19
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er stolte av å kunne invitere deg og dine til et besøk i vår nyoppussede restaurant. Sushi & Asian Kitchen holder til på samme sted som før, det røde huset i Brandvoldgata 1A, Lillestrøm. Velkommen til en ny og fresh restaurant med flere spennende retter på menyen Kom å nyt et nydelig asiatisk måltid og et glass vin med koselige omgivelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Det var en stund siden sist, men skal ikke bli lenge til neste gang! Det var veldig god mat her! Maki, nigiri, sashimi og en annen variant. Bra pris, så hit kan man fint dra på hverdager også!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 781anderse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 95 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Veldig god og variert søndagsbuffet med mat fra ulike deler av Asia - både sushi, kinesisk og thai. Høy kvalitet og gode råvarer. Meget trivelig betjening.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, FridaAndLars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Var her sammen med min kjære. Jeg bestilte Phô og min bedre halvdel bestilte innbakt svin i sursøt saus.

Phô-suppa var utrolig god, med masse grønnsaker, og mye kjøtt. Porsjonen var veldig stor. Min bedre halvdels rett var også helt utsøkt, helt spesielt god.

Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2018
Takk, torw601
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

God mat til rimelige priser!

Servicen opplevdes dessverre svært anstrengende. Vi hadde ikke fått tittet på menyen i mer enn 30 sek før servitør kom bort. Vi ba om litt mer tid. Likevel gikk det svært kort tid før servitøren var tilbake igjen. Vi hadde enda ikke bestemt oss for hva vi skulle bestille og ba om 5 min til.

Under måltidet kom samme servitør bort flere ganger å spurte om vi var ferdig med en tallerken, selv om vi satt å spiste fortsatt. Dette var svært uprofesjonelt og påtrengende av servitøren.

Servitøren var ellers hyggelig, men at vi ble «rushet» gjennom hele restaurant-besøket gjorde dette til en litt dårlig opplevelse, til tross for lite trafikk i restauranten.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, vtvn_eats
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe god søndagsbuffet Gode smaker, høy kvalitet på råvarene. Også svært god sushi. Masse mat..

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Randi T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Asian Dinner, så også på

Lillestrøm, Skedsmo
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Asian Dinner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.