Asian dinner 🥢 Lillestrøm
Hyggelig folk, maten kom fort og billig mat:) hit skal jeg komme tilbake👌🏻
Asian dinner 🥢 Lillestrøm
Hyggelig folk, maten kom fort og billig mat:) hit skal jeg komme tilbake👌🏻
Kjempegod mat, gode porsjoner og rimelige priser. Kan ikke si så mye om servicen da vi hadde take away, men her kommer vi til å bestille igjen.
Var her sammen med en venninne en hverdag. Det var ganske mye folk i lokalet da vi kom, men vi fikk hjelp raskt. Bestilte spicy maki med laks og pad thai. Maten kom raskt, og smakte nydelig! Det var også rikelig med mat. Servitøren vi hadde var svært effektiv og hjelpsom. Vi kommer tilbake.
Maten var midt på treet, men servicen var helt fraværende. Vi satt lenge å venter på servitøren før vi fikk bestilt, og etter bestillingen så vi han aldri igjen. Vi var tomme for drikke og fikk ingen påfyll. Vi kommer ikke tilbake hit.
Besøkte Asian Dinner for noen uker siden fordi vi ønsker sushi før et kino besøk. Lillestrøm har flere steder som tilbyr sushi, Asian Dinner ligger like vak Kulturhuset i Lillestrøm sentrum. Stedet er ikke spes fresht men helt ok. Menyen er stor og prisene bra. Maten ble fint presentert og smakte godt. Absolutt et godt alternativ til rimelig og god sushi.