“Bra service🍽”
Anmeldelse av Asian Dinner

Asian Dinner
Vurdert som nr. 12 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er stolte av å kunne invitere deg og dine til et besøk i vår nyoppussede restaurant. Sushi & Asian Kitchen holder til på samme sted som før, det røde huset i Brandvoldgata 1A, Lillestrøm. Velkommen til en ny og fresh restaurant med flere spennende retter på menyen Kom å nyt et nydelig asiatisk måltid og et glass vin med koselige omgivelser.
Anmeldt 2. august 2020

Asian dinner 🥢 Lillestrøm
Hyggelig folk, maten kom fort og billig mat:) hit skal jeg komme tilbake👌🏻

Dato for besøk: august 2020
Takk, 99espenj

Anmeldt 29. juli 2020

Kjempegod mat, gode porsjoner og rimelige priser. Kan ikke si så mye om servicen da vi hadde take away, men her kommer vi til å bestille igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Arkana78
Anmeldt 19. november 2019 via mobile enheter

Var her sammen med en venninne en hverdag. Det var ganske mye folk i lokalet da vi kom, men vi fikk hjelp raskt. Bestilte spicy maki med laks og pad thai. Maten kom raskt, og smakte nydelig! Det var også rikelig med mat. Servitøren vi hadde var svært effektiv og hjelpsom. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, MargaretKv
Anmeldt 19. september 2019 via mobile enheter

Maten var midt på treet, men servicen var helt fraværende. Vi satt lenge å venter på servitøren før vi fikk bestilt, og etter bestillingen så vi han aldri igjen. Vi var tomme for drikke og fikk ingen påfyll. Vi kommer ikke tilbake hit.

Dato for besøk: september 2019
Takk, treldorado
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Besøkte Asian Dinner for noen uker siden fordi vi ønsker sushi før et kino besøk. Lillestrøm har flere steder som tilbyr sushi, Asian Dinner ligger like vak Kulturhuset i Lillestrøm sentrum. Stedet er ikke spes fresht men helt ok. Menyen er stor og prisene bra. Maten ble fint presentert og smakte godt. Absolutt et godt alternativ til rimelig og god sushi.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, knutarnek

Reisende som så på Asian Dinner, så også på

Lillestrøm, Skedsmo
Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Asian Dinner? Del dine erfaringer!