Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen kompetanse om vin.”
Anmeldelse av Chi

Chi
Vurdert som nr. 3 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hadde en svært godt måltid. Nydelige råvarer og godt tilberedt. Personalet var veldig oppmerksomme og servicen var rask og pertentlig. Imidlertid så kan de ingenting om vin. Ville ha vin som passet til maten. Asiatisk mat er ofte godt krydret. I den forbindelse passer det med en hvitvin med riktig sødme. Les; jo sterkere mat jo søtere vin. Spurte derfor om sødmegrad på vinen uten at noen kunne svare. Spurte deretter om hvilken vin de anbefalte til maten, og fikk en vin som overhode ikke passet. Helt tørr vin til sterk mat. Udrikkelig til det. Så da bestilte vi cola. Passet mye bedre. Trist å kaste bort så mye penger på en udrikkelig vin, som gjorde at opplevelsen ble ødelagt. Unngå dersom du ønsker vin. Perfekt sted dersom man liker cola til maten.

Dato for besøk: juni 2020
5  Takk, Kari G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (408)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 408 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk maki! Noe av det bedre jeg har spist! Crispy duck, en klassiker, helt nydelig! Flott lokale og effektiv service, vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 962ainal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk spisested midt i byen med veldig hyggelig personale!! Kan være en del folk her, så lurt å reservere bord. Selv er and med fantastisk hjemmelaget hoi sin saus fremdeles favoritten. Desserten er også verdt å prøve ut. Kommer garantert tilbake til stedet igjen og igjen.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, thomasgT2364EF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Skuffende presentasjon av maten - signatur forrett. Hovedrett - Sprø ribbe szechuan var den største skuffelsen, som var så langt i fra sprø som du kan komme og i tillegg bestod av mest blaut fett som ble liggende igjen.
Lokalene er flotte, men service og maten står ikke i stil med prisen. Holder langt i fra 2020 standard..

Forøvrig, har servitørene det så travelt (halvfull restaurant) at hvert 5 sekund så kjennes det ut som det er vindkast rundt deg. Når du først reiser deg opp for å gå, så er det nesten som du blir løpt ned. Vært mange ganger tidligere på Chi - dette var nok siste gangen dessverre.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Brynjar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Vi spiste sushi og det smakte helt nydelig. Betjeningen er veldig serviceinnstilt og kommer jevnlig til bordet.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, marteamundsenp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chi, så også på

 

Har du vært i Chi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din