Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten perle”
Anmeldelse av Chi

Chi
Vurdert som nr. 3 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i perfekt setting midt i Lillestrøm. Forventet ikke det. Moderat priset, og vel verdt hver krone. Må fremheves deres take på crispy duck! Nydelig tilberedt sprø og saftig som den skal være. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Frank J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (408)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 408 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2020

Har spist her ved flere anledninger og
synes maten er av meget god kvalitet.
Maten er meget god på smak og de leverer
ganske jevnt god kvalitet hver gang. Men de har litt
å gå på i forhold til ett par asiatiske restauranter
i Oslo. Men er definitivt den beste i Lillestrøm og omegn.
Grei betjening og brukbar service. Men den er nok
ikke den koseligste restauranter jeg vet om.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, brainraider
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

En av Lillestrøms beste restauranter hvis du liker kinesisk mat. Nydelige retter med fantastiske smaker og veldig god service. Prisene er litt over gjennomsnittet. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 890erikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hadde en svært godt måltid. Nydelige råvarer og godt tilberedt. Personalet var veldig oppmerksomme og servicen var rask og pertentlig. Imidlertid så kan de ingenting om vin. Ville ha vin som passet til maten. Asiatisk mat er ofte godt krydret. I den forbindelse passer det med en hvitvin med riktig sødme. Les; jo sterkere mat jo søtere vin. Spurte derfor om sødmegrad på vinen uten at noen kunne svare. Spurte deretter om hvilken vin de anbefalte til maten, og fikk en vin som overhode ikke passet. Helt tørr vin til sterk mat. Udrikkelig til det. Så da bestilte vi cola. Passet mye bedre. Trist å kaste bort så mye penger på en udrikkelig vin, som gjorde at opplevelsen ble ødelagt. Unngå dersom du ønsker vin. Perfekt sted dersom man liker cola til maten.

Dato for besøk: juni 2020
5  Takk, Kari G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk maki! Noe av det bedre jeg har spist! Crispy duck, en klassiker, helt nydelig! Flott lokale og effektiv service, vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 962ainal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chi, så også på

 

Har du vært i Chi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din